Torsdag 2 Dec
Stockholm

Han dumpade sin flickvän på bästa sätt – efter att hon varit otrogen

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Den här killen bestämde sig för att göra slut på ett minst sagt speciellt sätt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De flesta av oss väljer att dumpa vår partner face-to-face, men vissa av oss väljer helt andra sätt. Den här killen dumpade sin tjej på ett ganska genialiskt sätt, efter att hon varit otrogen mot honom.

Enligt ett inlägg på Reddit planerade killen att ge sin flickvän ett kort på hans egen födelsedagsmiddag, ett perfekt sätt enligt honom att göra slut på. På framsidan av kortet stod det "Det här kortet kommer att kännas tungt" och inuti kortet stod det "För det innehåller massa goda tankar". Killen hade dock kryssat över "goda tankar" och skrivit dit "din husnyckel".

Han skrev också till några rader på kortet där han förklarar att hon nu kan träffa vem hon vill, nu när hon är singel.


Tydligen tyckte han själv att det här var ett genialiskt sätt att göra slut på så han postade bilden på Reddit redan innan födelsedagsmiddagen.

Inlägget på Reddit gick viralt innan själva födelsdagsmiddagen så hans plan gick inte riktigt som planerat. Han kommenterade senare på bilden "Uppdatering – det är förstört. Tack Reddit. Hennes bästa vän såg detta och ringde henne".

Vilka de inblandade är framgår inte. Och vissa hävdar att det här är en fejkhistoria. Hur som går det ju att diskutera om det är ett bra eller dåligt sätt att dumpa någon på.

Var det ett bra sätt att göra slut på?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela