Det här skämtar man verkligen inte om.
1 av 3
Det här skämtar man verkligen inte om. - Foto: facebook/mecenat
Här är deras aprilskämt.
2 av 3
Här är deras aprilskämt. - Foto: Mecenat.se
När man sedan trycker på länken så kommer man till detta. April, april!
3 av 3
När man sedan trycker på länken så kommer man till detta. April, april! - Foto: Mecenat.se

Folk rasar på Mecenats aprilskämt om alkohol

I dag har vi fått se en rad olika aprilskämt och vissa upprör mer än andra.


Mecenat la i dag ut ett inlägg på deras Facebook där de skriver att de gått ihop med Systembolaget och nu erbjuder alla studenter 2 för 1 på all champagne. Något som typ är drömmen för alla studenter – men samtidigt går emot systembolagets policy för att sälja mer alkohol.


Det hela stämmer såklart inte. När man klickar på länken så kommer man vidare till deras hemsida där de skriver "April, april! Gick du på den lätta? ;)".

Reaktionerna på skämtet är många och folk blir verkligen upprörda. "Det elakaste aprilskämtet någonsin", "Det här skämtar man inte om" och "Med tanke på att det är olagligt att rabattera alkohol så var det ganska dåligt skämt" är några av kommentarerna.

Men flera verkar ha gått på skämtet, många har taggat sina vänner och skrivit saker som "perfekt till valborg!" och "äntligen!". Den besvikelsen när de sedan står i kassan med sina två flaskor skumpa... Minst sagt jobbigt läge.

/
/
Var det ett bra aprilskämt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rekordmånga ringer 112: "Oro i samhället"

Man anhållen efter sprängning i Stockholm

En man har anhållits misstänkt för allmänfarlig ödeläggelse efter en sprängning i Fagersjö i södra Stockholm på måndagskvällen.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Båstad

"Larm om trafikolycka", skriver polisen på sin hemsida.

Mildare björkpollensäsong – på kort sikt

1 timme sedan
En tröst för allergiker kan vara att årets björkpollensäsong spås bli mildare än förra året. Men pollensäsongen har förlängts över tid, och det ser ut att fortsätta åt det hållet.

Danske Bank: Vi går mot bättre tider

1 timme sedan
Det värsta är förbi. Hushållens köpkraft ökar igen och konsumtionen bedöms ta fart. En hyfsat stabil arbetsmarknad och ökade reallöner bidrar till det, enligt Danske Banks nya konjunkturrapport som lyfter den svenska BNP-prognosen till 1,5 procent i år.

Två skadade i explosion på Lidingö

1 timme sedan
Två personer har fått lindriga skador i samband med en explosion utomhus vid ett flerfamiljshus i Larsberg på Lidingö utanför Stockholm. Explosionen inträffade strax före fyratiden på tisdagsmorgonen.