Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Folk rasar på Mecenats aprilskämt om alkohol

- 01/04/2016, 17:31
Det här skämtar man verkligen inte om.
1 av 3

Det här skämtar man verkligen inte om.

facebook/mecenat

Här är deras aprilskämt.
2 av 3

Här är deras aprilskämt.

Mecenat.se

När man sedan trycker på länken så kommer man till detta. April, april!
3 av 3

När man sedan trycker på länken så kommer man till detta. April, april!

Mecenat.se

I dag har vi fått se en rad olika aprilskämt och vissa upprör mer än andra.

Mecenat la i dag ut ett inlägg på deras Facebook där de skriver att de gått ihop med Systembolaget och nu erbjuder alla studenter 2 för 1 på all champagne. Något som typ är drömmen för alla studenter – men samtidigt går emot systembolagets policy för att sälja mer alkohol.


Det hela stämmer såklart inte. När man klickar på länken så kommer man vidare till deras hemsida där de skriver "April, april! Gick du på den lätta? ;)".

Reaktionerna på skämtet är många och folk blir verkligen upprörda. "Det elakaste aprilskämtet någonsin", "Det här skämtar man inte om" och "Med tanke på att det är olagligt att rabattera alkohol så var det ganska dåligt skämt" är några av kommentarerna.

Men flera verkar ha gått på skämtet, många har taggat sina vänner och skrivit saker som "perfekt till valborg!" och "äntligen!". Den besvikelsen när de sedan står i kassan med sina två flaskor skumpa... Minst sagt jobbigt läge.

Var det ett bra aprilskämt?