"Onani är en väg direkt till Satan, och är inte normalt överhuvudtaget. Alla kristna människor som hävdar något annat borde skämmas!"skriver författaren Mack Major.
1 av 3
"Onani är en väg direkt till Satan, och är inte normalt överhuvudtaget. Alla kristna människor som hävdar något annat borde skämmas!"skriver författaren Mack Major. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Han berättar hur dildos och andra sexleksaker har använts vid hedonistiska sexritualer för att dyrka demoniska gudar.
2 av 3
Han berättar hur dildos och andra sexleksaker har använts vid hedonistiska sexritualer för att dyrka demoniska gudar. - Foto: Christine Olsson / Christine Olsson/TT
Han menar att sexleksaker och onani öppnar en portal mellan demonernas rike och ditt eget liv. Denna portal gör det möjligt för dem att gå in i ditt liv och göra livet surt för dig.
3 av 3
Han menar att sexleksaker och onani öppnar en portal mellan demonernas rike och ditt eget liv. Denna portal gör det möjligt för dem att gå in i ditt liv och göra livet surt för dig. - Foto: SVENSKA DAGBLADET

Författarens varning: "Kvinnlig onani är vägen direkt till Satan"

En amerikansk författare och skribent publicerade ett uppmärksammat inlägg på Facebook där han varnar kristna kvinnor för följderna av onani.


"Alltför många kristna kvinnor förlorar sin chans till frälsning eftersom de onanerar." skriver författaren Mack Major på den kristna sidan Eden Decoded's Facebook-sida.


"Onani är en väg direkt till Satan, och är inte normalt överhuvudtaget. Alla kristna människor som hävdar något annat borde skämmas!", rapporterar Huffington Post.

I sin uppdatering passar han även på att ge de intresserade en liten historielektion kring onani och sexleksaker. Han berättar hur dildos och alla andra typer av sexleksaker har använts i sexritualer av hedniska samhällen i tusentals år. Dessa ondskefulla akter syftade till att dyrka sina demoniska gudar, och på sin hemsida har han tidigare talat om sexleksakernas betydelse:

"Sexleksaker är en öppen portal mellan demonernas rike och ditt eget liv. Så länge som du har sexleksaker i ditt hem är det fritt fram för demonerna att kliva in i ditt liv för att plåga dig, hindra dig och förstöra vissa delar av din vardag...".

Dessa "sexdemoner" framkallas alltså genom onani och kan vara riktigt svåra att bli av med. De kommer inte bara göra livet surt för dig, utan även tvinga dig till onani, trots att du inte är sugen. Författaren menar att den enda lättnad du någonsin kommer känna i demonens närhet är känslan av orgasm.


Med sina starka kristna övertygelser har han ändå genom åren delat med sig av sina åsikter kring det kristna sättet att leva på. På sin hemsida Eden Decoded finns hans samlade verk genom vilka han uppmuntrar till ett ordentligt kristet leverne. Vilket då strängeligen förbjuder onani och andra typer av "självbefläckelse".

Det största problemet med Majors påståenden kring ämnet är dock att det för närvarande inte finns några vetenskapliga studier som skulle understyrka hans påståenden.


Flera forskare hävdar snarare att onani skulle vara bra för hälsan, då det bland annat gör dig gladare och får dig att slappna av. Så alla kan lugnt onanera med gott samvete till motsatsen bevisas!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

1 timme sedan
USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

1 timme sedan
Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.