Hennes inlägg hyllas.
1 av 2
Hennes inlägg hyllas. - Foto: Facebook / Press
Det funkade dock inte.
2 av 2
Det funkade dock inte. - Foto: Claudio Bresciani/TT

Säljare försökte övertyga henne att hon var i akut behov av skönhetsprodukter

Ett butiksbiträde försökte övertyga en kvinna att hon var i behov av hudprodukter trots att hon inte var intresserad.


I ett uppmärksammat Facebookinlägg berättar Annick Rbsn hur hon på en flygplats råkat ut för ett butiksbiträde som försökte övertyga henne att hon var i desperat behov av anti-rynk-krämer.

"Jag ser ut som den åldern jag är, och det är okej".

Trots att Annick flera gånger förklarade för mannen att hon inte var intresserad eller själv tyckte att hon var i behov av hans produkter fortsatte han. Han började bland annat peka ut rynkorna i hennes ansikte och menade att "det inte går att rädda efter 50".

"Vad är det för fel med en kvinna som åldras?" frågade hon mannen. Men han fortsatte ändå -"Mina produkter är mycket billigare än botox!".

Hennes inlägg har i skrivande stund över 39 000 delningar, vilket egentligen inte borde ses som ett glädjande besked enligt Annick.

Hon menar att det snarare att det är deprimerande på en helt annan nivå då det ses som en radikal gärning att vägra acceptera självförakt som ett skönhetsideal under 2016.

Läs hela det hyllade inlägget här:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Högsta antalet viltolyckor på tio år

Klart: Geely har sålt Volvo-aktier

Kinesiska Zhejiang Geely Holding meddelade på torsdagen att man avser att sälja hela innehavet av B-aktier i lastbilstillverkaren AB Volvo.

Bättre än väntat från Avanza

Nätbanken Avanza redovisar ett rörelseresultat på 647 miljoner kronor för det första kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 579 miljoner kronor för det första kvartalet 2023. Det var bättre än väntat, enligt analytikernas prognoser.

Polisen i Falkenberg rapporterar om trafikolycka

"På länsväg 153, öster om Ätran, har en trafikolycka inträffat.", skriver polisen på sin hemsida.

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.