1 av 3
- Foto: Montage HM
2 av 3
- Foto: Montage HM
3 av 3
- Foto: HM

Det är något som är fel med den här bilden från H&M – ser du vad?

Ser du felet?


Här är en helt vanlig bild på en modell som poserar på H&M:s hemsida i ett par nya jeans. Helt vardagligt, avslappnat modellande. Men vänta nu. Det ser lite konstigt ut, vad kan det vara?

Bildkälla

Är det inte ett hål mitt i skrevet?


Beror detta på att H&M har börjat sälja trasiga byxor?

– Jag har nu undersökt detta och det är inte hål i byxorna utan en skugga. Vi kommer uppdatera bilden på hemsidan under morgondagen med en ny bild utan skuggan, säger Elnaz Barari, presskontakt för H&M.

Men visst ser det fortfarande ut som ett hål?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ser du hålet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Minskad orderingång för ABB

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Ett vulkanutbrott i Indonesiens norra övärld har fått myndigheter att utfärda en tsunamivarning, evakuera byar och stänga en internationell flygplats.

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Israel uppges vid flera tillfällen de senaste dagarna ha förberett att sjösätta attacker som svar på Irans storskaliga anfall förra helgen. Men av olika skäl har man valt att inte gå vidare med planerna, enligt källuppgifter i flera amerikanska och israeliska medier.

Lyft för e-handeln efter svag period

I mars växte e-handeln med 1 procent jämfört med samma månad året innan, enligt siffror från Svensk handel. Totalt under årets första kvartal har e-handeln vuxit med 11 procent.

Oväntat stort vinstlyft för Nordea

Den Helsingforsbaserade storbanken Nordea slår till med ett oväntat stort vinstlyft i sin rapport för årets första kvartal. "Vi hade en stark inledning på året", säger vd Frank Vang-Jensen enligt ett pressmeddelande.

SMHI: Risk för extra besvärligt väglag

SMHI varnar för risk för "extra besvärligt väglag" under morgonen i mellersta Svealand och Götaland. Orsaken är att regn och snöfall väntas.