Fredag 1 Jul
Stockholm

Becca blev änka – efter ett tag hittade hon ett hemligt meddelande från sin man

Mannen hade lämnat ett hemligt meddelande under skrivbordet.
1 av 3
Mannen hade lämnat ett hemligt meddelande under skrivbordet. Foto: Imgur / TT
Det hittades av en slump.
2 av 3
Det hittades av en slump. Foto: Imgur
Och blev så fint när sonen hittade det.
3 av 3
Och blev så fint när sonen hittade det. Foto: Imgur

Meddelandet hittades av en slump.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Becca förlorade sin man i februari. Månader flög förbi innan hon hittade ett hemligt meddelande som han skrivit långt innan.

Hennes man skrev hälsningen på undersidan av hennes skrivbord. Meddelandet hittades när Beccas son skulle skruva isär bänken. Då hittades det underbart vackra meddelandet, skriver norska Side2.

Bilden på bänken delades på Imgur och där skrev dottern under bilden "far min blev 51 år gammal och dog till följd av en brusten artär. Han skrev det här till morsan när hon började med sin hobby."

Bildkälla: Imgur

På bilden går att läsa:

"Jag älskar dig Becca. Oavsett vilken dag det är i dag så hoppas jag att den är fin. Gud svarade verkligen på mina böner den dagen då han gav dig till mig. Jag vet att det är de bästa dagarna jag får i livet och jag är så glad att du är en del av mitt liv.

Bildkälla

Om du inte redan gråtit nog så blir det ännu finare:

"Jag vet inte om du någonsin får se det här meddelandet. Men om du gör det så vet att jag älskar dig otroligt mycket. Om det är en sak som jag önskar mig i livet så är det att vara så god för dig som du är för mig. Om jag kan klara det så är jag den lyckligaste mannen i världen. Jag älskar dig min vackra fru. Mason".

Efter att bilden delades har responsen varit enorm och familjen kan inget annat än att tacka för alla vackra ord.

Förutom fina saker så brukar bilder från Imgur ofta cirkulera kring roliga nyheter. Som den här selfien som kan vara den mest pinsamma i världshistorien eller den här tatueringen som blev helt omgjord efter att han skiljde sig från sin fru.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.