​Den här kvinnan har en 41-årig dotter – kan du gissa hennes ålder?

Du har säkert hört att du är lik någon av dina föräldrar. Men har du någon gång misstagits för att vara i samma ålder?


Någon som ibland misstas för att vara syster med sin dotter är Wendy Ida. I själva verket är Wendy 64 år gammal, mormor och mamma till 41-åriga Sky, skriver brittiska Metro.

Är det Sky som ser gammal ut eller är det Wendy som ser ung ut? Det är helt klart Wendy som ser ung ut.

När Wendy var 43 år gammal lämnade hon ett våldsamt förhållande och bestämde sig för att börja gymma för att få bättre självförtroende. I två decennier har Wendy nu gymmat 1,5 – 2 timmar varje dag vilket har hjälpt henne att hålla formen. Nu är hon fitness-tränare och livscoach i Los Angeles.

– Jag är 64 och i den bästa formen i mitt liv. När jag säger hur gammal jag är tror de inte mig och vill se mitt körkort. De säger att jag ser ut att vara i tidig 30-årsåldern, berättar Wendy för Metro.

Ung
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

Han bor mitt i USA:s gränskris

Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

"Person påkörd av bil", skriver polisen på sin hemsida.

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

1 timme sedan
Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda med kontanter och klockor

1 timme sedan
Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

1 timme sedan
Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.