Måndag 25 Okt
Stockholm

Bröllopsfotografen: Så ser jag om äktenskapet kommer hålla eller inte

Enligt bröllopsfotografen är vägen till livslång kärlek inte så svår.
Enligt bröllopsfotografen är vägen till livslång kärlek inte så svår. Foto: TT

Och så levde de lyckliga i alla sina dagar, eller? Ska man tro bröllopsfotografen går det att se om äktenskapet kommer att fungera eller inte redan på bröllopet.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kommer det bli ett lyckligt slut för det lyckliga bröllopsparet?? Det säger sig en bröllopsfotograf på forumsajten Reddit kunna se redan på bröllopsdagen.

Personen säger sig vara en bröllopsfotograf som fotograferat över hundra bröllop under sin yrkestid, och under åren har hon lärt sig vilka tecken som finns på att ett äktenskap kommer gå åt pipan, skriver Independent.

1. Tårtkastning

Enligt en tradition ska brudparet kasta tårta i varandras ansikten, om de vill. Men om en av parterna säger att den inte vill bli tårtad och den andre ändå kastar kommer det inte att hålla.

"Under tårtdelningen brukar de flesta brudar säga att de inte vill ha tårta i ansiktet, men om brudgummen ändå kastar tårtan (eller vice versa) är det ett stort tecken på bristande respekt. Jag vet att det egentligen bara är på skoj, men det säger ändå en hel del om personens övergripande känslor."

Bildkälla

2. Bråka om småsaker

Om brudparet inte kan lägga smågnabb bakom sig, inte ens på sitt eget bröllop, kommer det absolut inte att hålla, menar fotografen. Ett kärlekspar måste vara ett team i vått och torrt och kunna se framåt.

"Jag vet att bröllop kan vara stressiga, men de borde ändå kunna ta sig igenom småsaker lätt och gå vidare. Men nästan alla av mina 'svåra' par kommer hålla fast vid en konflikt resten av kvällen, vilket förstör deras bilder. Då får jag vara den som säger till dem att 'jag vet att ni är sura just nu, men för era gemensamma, livslånga minnens skull kan ni väl låtsas att ni gillar varandra resten av kvällen."

Bildkälla

3. Om någon i paret är ett kontrollfreak

Det är sällan bra om en av parterna i ett förhållande kräver att alltid ha all kontroll.

"Alla mina monsterklienter har också varit enorma kontrollfreaks och inte låtit någon annan hjälpa dem eller tycka något, om något... och det berättar mycket om personen. Det går också ofta att se i deras interaktion med sin partner."

Bildkälla

Så nu vet ni vad som gäller på ert eventuella, framtida bröllop om kärleken ska bli livslång. Respektera er partner, håll er sams och gå vidare även om problem uppstår. Och se till att vara lite ödmjuka och flexibla.

Det låter väl inte så svårt?

Vill du undvika problem med störiga gäster på ditt bröllop för att få det lite lugnare, då borde du läsa om paret som löste det genom att gifta sig framför 1 000 katter.

Vill du gifta dig?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela