När Rob gjorde militär grundutbildning fick han ett brev från sin bror som han skulle ta med till himlen för att inte glömma brodern.
1 av 2
När Rob gjorde militär grundutbildning fick han ett brev från sin bror som han skulle ta med till himlen för att inte glömma brodern. - Foto: TT
Rob tog inte med sig brevet till himlen, för han dog aldrig. Men han behöll brevet hela sin karriär. När brodern Logan sen själv var klar med sin grundutbildning fick han tillbaka brevet. Han kunde inte tro att han hade behållit det alla dessa år.
2 av 2
Rob tog inte med sig brevet till himlen, för han dog aldrig. Men han behöll brevet hela sin karriär. När brodern Logan sen själv var klar med sin grundutbildning fick han tillbaka brevet. Han kunde inte tro att han hade behållit det alla dessa år. - Foto: TT

Skulle ta med sin lillebrors brev i döden – nu ärvs det vidare

Den 4-åriga lillebrodern skrev ett brev till sin storebror för att han inte skulle glömma honom om han dog. Det han gjorde med brevet sen är så fint.


De flesta har skrivit ett brev till sig själv att läsa om 10, 15 eller 20 år.

Men få har fått tillbaka ett brev de har skrivit till någon annan.

1996 gick Reddit-användaren tank_monkey med i armén. Rob var då 19 år, och hans fyra-åriga bror Logan skrev ett brev till honom, i fall han skulle dö.

“Kära Rob,

jag älskar dig så mycket. Om du är i krig och dör hoppas jag att du tar det här brevet till himlen för jag vill inte att du ska glömma mig. Jag älskar dig väldigt väldigt mycket.”

Så fint!

Bildkälla

Men brevet var inte slut där. Det viktigaste kommer alltid sist, såklart.

“Jag fick Nintendo-spel i tisdags och jag var glad och jag hoppas att du är glad.”


Det kanske inte tycks vara så mycket för världen, men Rob behöll brevet och bar det med sig hela sin karriär. Brevet glömde han aldrig av.

När Logan själv hade klarat grundutbildningen nästan 20 år senare, år 2014, skickade Rob tillbaka brevet.

“Han kunde inte tro att jag hade behållt det. Det betydde mycket för honom. Ingen av oss har dött i krig eller på annat sätt.”

/
/
Arv
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Sundsvall: Polisen rapporterar om stöld

1 timme sedan
"Birsta, polisen larmas till en butik", skriver polisen på sin hemsida.