Pewdiepie blir nu utslängd från sin lägenhet i Brighton.
Pewdiepie blir nu utslängd från sin lägenhet i Brighton. - Foto: Instagram/Youtube

Pewdiepie vräks efter bråk med hyresvärden

Felix "Pewdiepie" Kjellberg vräks nu från sin och flickvännens lägenhet i Brighton, Storbritannien, berättar stjärnan i en video på Youtube.


Efter att ha bråkat med hyresvärden har nu youtubestjärnan Felix Kjellberg vräkts från sin lägenhet. Tvisten började med att hyresvärden har klagat på att Kjellberg fört mycket oväsen under sina inspelningar.

Pewdiepie driver i dagsläget den Youtubekanal som har flest prenumeranter av alla, med 45 miljoner följare.

Oftast spelar Pewdiepie in sina videos i ett ljudisolerat rum i lägenheten, men ibland behöver han mer plats och då spelas videorna in i köket, skriver Expressen.

Hyresvärden ska dock bara ha kommit och klagat en enda gång, och Kjellberg har inte heller tagit emot några klagomål från andra grannar. Efter hyresvärdens besök fick Kjellberg hem ett brev där det endast stod att de måste ha flyttat ut ur lägenheten senast den 29 juni.

– Om vi någonsin hade fått ett klagomål där det stod "Ni är för högljudda, skulle ni kunna försöka vara lite tystare?" hade vi aldrig filmat i det rummet mer. Och så får vi ett klagomål och blir vräkta, säger han.

Men Kjellberg och flickvännen Marzia Bisognin ska redan ha hittat en ny bostad säger Kjellberg i videon. Han skämtar också om att han inte behöver hyresvärden.

– Jag behöver inte dig, jag kan köpa hela det här huset, säger mångmiljonären i videon.

Kjellbergs företag redovisade en intäkt på 63,7 miljoner kronor för 2014, så att hitta ett nytt boende borde inte vara något större problem, skriver Expressen.

Något som kan vara en bidragande faktor till att Pewdiepie blivit vräkt är hans förmåga att svära mycket, och högt, i sina videos. Här kan du se honom lära Stephen Colbert svenska svordomar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Pewdiepie?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.