Gizela rev internet när hon la upp den heta bilden på Ronaldo-hånglet.
1 av 5
Gizela rev internet när hon la upp den heta bilden på Ronaldo-hånglet. - Foto: Stella Pictures / privat / montage
Gizela Behrami trodde inte att någon skulle gå på bluffen.
2 av 5
Gizela Behrami trodde inte att någon skulle gå på bluffen. - Foto: privat
Gizela, ungefär runt 2007 när bilden på Ronaldo-hånglet togs.
3 av 5
Gizela, ungefär runt 2007 när bilden på Ronaldo-hånglet togs. - Foto: privat
Indiska skådespelerskan Bipasha Basu. Hon som faktiskt stod för tunghappeningen.
4 av 5
Indiska skådespelerskan Bipasha Basu. Hon som faktiskt stod för tunghappeningen. - Foto: TT BILD
Den här tungan har alltså inte varit i närheten av Gizelas läppar.
5 av 5
Den här tungan har alltså inte varit i närheten av Gizelas läppar. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Gizelas hångelbild med Ronaldo lurade hela nätet – här är sanningen bakom

Den heta bilden på hånglet med Cristiano Ronaldo skulle Gizela få leva med längre än hon hade räknat med, när hon la upp bilden på nätet.


Att bli dumpad av sin ungdomskärlek, finns det någonting mer plågsamt?

Först gäller det att ta sig igenom sorgen och smärtan. När den väl har lagt sig vill en såklart visa för hela världen att en har gått vidare och klarar sig utan hjärtekrossaren.

Bildkälla

Bäst av allt är ju om en dessutom verkligen får trycka upp i ansiktet på exet och alla i ens närhet att en har bytt upp sig. Rejält. Vi snackar fotbollslyxhustru-rejält.

Någon som verkligen tog fasta på den känslan är Gizela Behrami, 27, från Halmstad. Hon la upp en bild på sig själv på Facebook, upphånglad av självaste Cristiano Ronaldo.

Under bilden skrev hon "jag dejtar Ronaldo nu" och då gick såklart hela internet bananas. Eller i alla fall halva Halmstad.


– När jag gick ut på krogen kom alla möjliga personer fram och frågade om det var jag som dejtade Ronaldo, det tjatades om det i flera månader, säger Gizela till Nyheter24.

Den enda haken var bara att det var ju faktiskt inte Gizela på bilden. Faktum är att tjejen som blir upphånglad på bilden heter Bipasha Basu och är en indisk skådespelerska.

Men det skämtet verkade folk ha svårt att ta in. Gizela fortsatte att vara "tjejen som dejtade Ronaldo".


– Jag spelade med jättemycket och överdrev verkligen för att folk skulle fatta, men alla gick på det ändå. Till och med mina nära och kära gjorde det eftersom att bilden var så lik. När jag berättade om bluffen så trodde de mig ändå inte, säger Gizela.

Inte ens hennes nästa pojkvän som hon blev ihop med några månader senare gjorde det, berättar Gizela. Hon berättar om sin gamla lögn i ett Facebook-inlägg som blivit viralt och gillas av tusentals.

Trots det krossade ungdomshjärtat är hon tacksam över att hon blev dumpad. Annars hade hon aldrig träffat nästa pojkvän (efter pausunderhållningen med "Ronaldo"), som hon faktiskt har två barn med nu, snart 9 år senare.

– Jag och min man har alltid gått i samma skola så vi har vetat om varandra. I början var vi bara vänner och han var mer intresserad än vad jag var. Men till slut insåg jag vilket kap han var och sedan dess har vi varit oskiljaktiga, säger Gizela.

Den 23:e juli gifter hon sig äntligen med pappan till sina barn. Vi får väl se om Cristiano Ronaldo dyker upp och lämnar över bruden. Då kommer snacket garanterat sprida sig utanför Halmstad, det är ett som är säkert.

Bildkälla

Cristiano Ronaldo är ju som bekant inte den som bangar ett härligt hångel. Vi har tidigare skrivit om hans heta juldejt med en fotomodell och i ett annat reportage får vi veta precis alla göttiga detaljer om naken-Ronaldo i sängen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du lättlurad?
Tack för din röst!