Personen bakom den här arga lappen är så klar med Pokémon Go

- 17/07/2016, 23:11 -
1 av 3

2 av 3

3 av 3

De flesta är mer än exalterade över Pokémon Go, men sedan finns det några som inte alls tycker om appen. Det här är antagligen en av dem.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Pokémon Go nu äntligen finns i Sverige. Och de flesta är nog riktigt peppa på att gå ut och fånga små virtuella varelser.

Men sedan finns det ju de som faktiskt fått nog av hela spektaklet. Personen bakom den här arga lappen är definitivt en av dem.

Personen inleder sin arga lapp med att förklara att det är en privat trädgård och inte en plats för Pokémon-jagande.

Sedan fortsätter personen med att upplysa om att pokémonjagaren borde "skaffa sig ett liv och stanna utanför min trädgård" och att Pokémon Go är det dummaste personen någonsin varit med om. För att sedan lista andra saker personen tyckt varit dumma under sitt liv.

Där nämner personen bland annat: George W. Bush presidenttid, den gammla sommarplågan Macarena och alla säsonger av CSI: Miami. Och det kanske kan tyckas vara dumma saker, men tydligen inte lika dumt som Pokémon Go, enligt den här personen.

Den minst sagt arga lappen avslutas sedan med uppmaningen att den glada Pokémonjägaren borde gå till en bar i närheten för att "tänka över sina livsval".

Någon har sedan fotat lappen och lagt upp den på internetforumet Reddit där den snabbt blev viral.

Metro UK var först med att skriva om lappen.

Bildkälla: Reddit

Spelar du Pokémon Go?