Onsdag 27 Okt
Stockholm

Miljardärens ex-fru kritiseras – efter sjukt inlägg om attentaten Nice

Christina Sysoeva klagade efter attacken på att vädret var så tråkigt.
1 av 3
Christina Sysoeva klagade efter attacken på att vädret var så tråkigt. Foto: Facebook
Och att det var tråkigt att hon och hennes vänner missat fyrverkerierna.
2 av 3
Och att det var tråkigt att hon och hennes vänner missat fyrverkerierna. Foto: Facebook
Samt att hon behövde två livvakter för att kunna gå ut eftersom hon hade så mycket diamanter.
3 av 3
Samt att hon behövde två livvakter för att kunna gå ut eftersom hon hade så mycket diamanter. Foto: Facebook

Christina Sysoeva, ex-fru till en brittisk miljardär, skrev på sociala medier att attentaten i Nice förstört hennes lyxsemester.

Kommentera (25)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter attentatet i Nice där en 31-årig man körde in med en lastbil i en folkassa och dödade 84 personer lade den ryska societeten upp en status om att hon tyckte det var tråkigt att fyrverkerierna blev inställda, skriver Daily Mail.35-åriga Christina Sysoeva har ett barn tillsammans med en brittisk miljardär och befann sig vid tiden för attentatet på yacht-semester i Nice.

I en status på sociala medier där hon lugnade sina vänner att hon själv var utom fara passade hon också på att skriva att hon tyckte det var tråkigt att hon och hennes vänner tyckte det var tråkigt att de missade fyrverkerierna.


"Jag mår bra, men det är tråkigt att fyrverkerierna blev inställda. Vi har massor med livvakter, så vi är okej. Och vädret var så dåligt. Vi var så upprörda, vi ville se fyrverkerierna, men sedan hände det här hemska och allt blev inställt."

Sedan tillade hon: "Jag är under bra beskydd, numera kan jag inte gå någonstans utan livvakter. Kan inte gå på gatorna med de diamanter jag har. Jag behöver alltid minst två livvakter för att skydda smyckena."


Inlägget möttes snabbt av hård kritik från följare. En person kommenterade med att fråga "Är du en dum blondin på riktigt?" och en annan skrev "Folk har dött och du pratar om smycken och fyrverkerier?", skriver Metro UK.

Sysoeva blev känd via en brittisk Tv-serie vid namn "Meet the Rusians".

Nyheter24 har tidigare skrivit om beefen mellan Zara Larsson och Jesper Parnevik efter attentaten i Nice.

Kommentera (25)
Kopiera länk
Dela