Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sander, 4, var på zoo och fick en idé – hans pappa blev inte så glad

- 27/07/2016, 19:32
Besöker på safariparken slutade verkligen inte som barnfamiljen hade tänkt sig.
1 av 3

Besöker på safariparken slutade verkligen inte som barnfamiljen hade tänkt sig.

Privat

Sander med pappa Kim inne på djurparken.
2 av 3

Sander med pappa Kim inne på djurparken.

Privat

Ingen rolig syn att mötas av direkt.
3 av 3

Ingen rolig syn att mötas av direkt.

Privat

Vilda djur och vilda barn. Kanske inte den bästa kombinationen i det här fallet.

Det är många som besöker djurparker under sommarledigheten, i förhoppningen om att barnen ska få en spännande djurupplevelse.

Men familjen Kolmorgens besök satte större avtryck än de hade räknat med. Bokstavligt talat.

Det var i torsdags som Kim Kolmorgen och hans familj besökte danska Knuthenborg Safari Park, till den fyraåriga sonen Sanders stora lycka.

Dagen efter det spännande besöket möttes Kim av en allt annat än spännande eller rolig överraskning.

– Vi hade besök av mina föräldrar, och jag följde med ut till bilen för att säga hej då, så upptäcker jag att någon hade skrapat upp lacken på hela bilens högra sida, säger Kim till Metroxpress.

Bildkälla: Facebook

Tydligen ville Sander att familjens bil skulle se ut som en safaribil. Därför hade han gjort "zebraränder" på hela bilen.

Efter att det randiga konstfyndet upptäcktes så har Kim delat med sig av berättelsen på Facebook, där inlägget har delats och gillats av flera tusen personer.

Kim blev självklart inte så överdrivet glad över sonens påhitt och förklarade att det absolut inte får hända igen. Reparationen beräknas kosta ungefär 25 000 danska kronor, vilket tack och lov täcks av försäkringen.

Trots skräckupplevelsen efter djurparksbesöket så fortsätter familjen Kolmorgen leva på den vilda sidan. Redan i veckan besökte de en annan djurpark.

– Vi har också blivit kontaktade av Knuthenborg Safari Park, som har erbjudit oss årskort som plåster på såret. Det var ju inte det som var mitt syfte med Facebookinlägget, men det känns helt fantastiskt, säger Kim.

Här kan du läsa om varför de älskade björnungarna på Skansen riskerar att behöva avlivas. Missa inte heller den skrämmande nyheten om mannen som kastade in sig själv till lejonen på zoo.

Skulle du också vilja ha en bil med snygga zebraränder?