​De här männen har matchande tatueringar – anledningen bakom är så fin

De här tre männen gjorde en fantastiskt fin hyllning till sin kompis.


Att tatuera in namn och ha matchande tatueringar är något som folk överlag brukar vara en aning försiktiga med. Och om det händer, så är det inte alltid i ett nyktert tillstånd.

De här tre männen, Garth, Andy och Mike, har i alla fall allihop likadana tatueringar.

Det är Garth, från Seattle, som berättar om det livsförändrande telefonsamtalet som ligger till grund för deras tatueringar, skriver The Sun.

Det var en natt 2010 som han via ett telefonsamtal får veta att hans bästa kompis Mike hade blivit knivhuggen i Los Angeles.

Mike försökte stoppa en man som försökte stjäla från en tjej i hans sällskap. Han blev då knivhuggen.

Väl på sjukhuset fick Mike veta att hans ena njure och en del av hans tjocktarm hade punkterats, och därför var båda tvungna att tas bort akut.

Det enda Garth kunde tänka på under samtalet var att hans kompis höll på att dö.

Så när Garth fick höra om olyckan tog han med Andy och flög till Los Angeles. De bestämde sig då även visa Mike hur mycket han betyder för dem.

“Tänk er att se er bästa kompis, ett dussin maskiner håller honom vid liv när han är som mest sårbar.” skriver Garth på Twitter.

“Efter tjugo minuter eller så var Mike inte så groggy, så Andy och jag kollade på varandra, nekade och sa ‘Mike, vi har något att visa dig’”

Det var då Garth och Andy lyfte upp tröjorna och visade de svarta tatueringarna i form av semikolon som hade placerats på samma plats som Mike hade knivhuggits.

Fyra år senare anslöt sig Mike till “semikolon-gänget” och gjorde en likadan, skriver The Sun.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Moa som tillägnade en fylletatuering ingen annan än Håkan Hellström och Rebecka som tatuerade in GT i pannan – men det är inte som du tror.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

1 timme sedan
Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.