​De här männen har matchande tatueringar – anledningen bakom är så fin

De här tre männen gjorde en fantastiskt fin hyllning till sin kompis.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Att tatuera in namn och ha matchande tatueringar är något som folk överlag brukar vara en aning försiktiga med. Och om det händer, så är det inte alltid i ett nyktert tillstånd.

De här tre männen, Garth, Andy och Mike, har i alla fall allihop likadana tatueringar.

Det är Garth, från Seattle, som berättar om det livsförändrande telefonsamtalet som ligger till grund för deras tatueringar, skriver The Sun.

Det var en natt 2010 som han via ett telefonsamtal får veta att hans bästa kompis Mike hade blivit knivhuggen i Los Angeles.

Mike försökte stoppa en man som försökte stjäla från en tjej i hans sällskap. Han blev då knivhuggen.

Väl på sjukhuset fick Mike veta att hans ena njure och en del av hans tjocktarm hade punkterats, och därför var båda tvungna att tas bort akut.

Det enda Garth kunde tänka på under samtalet var att hans kompis höll på att dö.

Så när Garth fick höra om olyckan tog han med Andy och flög till Los Angeles. De bestämde sig då även visa Mike hur mycket han betyder för dem.

“Tänk er att se er bästa kompis, ett dussin maskiner håller honom vid liv när han är som mest sårbar.” skriver Garth på Twitter.

“Efter tjugo minuter eller så var Mike inte så groggy, så Andy och jag kollade på varandra, nekade och sa ‘Mike, vi har något att visa dig’”

Det var då Garth och Andy lyfte upp tröjorna och visade de svarta tatueringarna i form av semikolon som hade placerats på samma plats som Mike hade knivhuggits.

Fyra år senare anslöt sig Mike till “semikolon-gänget” och gjorde en likadan, skriver The Sun.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Moa som tillägnade en fylletatuering ingen annan än Håkan Hellström och Rebecka som tatuerade in GT i pannan – men det är inte som du tror.