Måndag 26 Jul
Stockholm

Hans flickvän har två vaginor – nu avslöjar han allt om deras sexliv

Hans första tanke var "det här låter kul".
1 av 3
Hans första tanke var "det här låter kul". Foto: TT
Paret hade sex med varandra första gången efter att ha dejtat i ungefär en månad.
2 av 3
Paret hade sex med varandra första gången efter att ha dejtat i ungefär en månad. Foto: TT NYHETSBYRÅN
Han har även pratat med sina vänner angående flickvännens tillstånd.
3 av 3
Han har även pratat med sina vänner angående flickvännens tillstånd. Foto: SVENSKA DAGBLADET

Mannens partner föddes med två vaginor och nu svarar han på allt om deras sexliv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En del skulle nog inte avslöja allt som sitt sexliv, speciellt inte för främlingar på internet. Men det här paret valde att göra det då personer är väldigt nyfikna på hur deras sexliv fungerar. Så paret, som valt att vara anonyma, svarade på massor av frågor på ett internetforum Reddit.

Anledning till att så många är nyfikna på NurseryRN och twicethefunns sexliv är för att deras sexliv är annorlunda om man jämför med många andras. NurseryRN föddes nämligen med Uterus didelphys, ett tilltånd där en kvinna har två livmödrar, och i det här fallet också två vaginor, skriver Mirror.

Pojkvännen berättade att det första han tänkte var att "det verkade kul". Han hade tidigare hört att hon hade två av något som inte andra tjejer hade. När han kommit på hon vad hade dubbelt av väcktes en intressant konversation. Paret hade sex med varandra efter att ha dejtat i ungefär en månad.

Han menar att det känns annorlunda att ha sex med en person med två vaginor men också att alla känns olika. Vissa personer frågade om han själv hade två penisar, vilket han inte har. Han avslöja också att han tyckte om saker i par – alltså två vaginor och två bröst.

När det kom till frågor om graviditet så var det många som undrade om hon kunde bli gravid via både vaginorna. Vilket hon kan, men han skriver även att de inte ska fråga honom hur det fungerar då hans flickvän vet mer om det än han själv gör.

– Jag har hängt på på Reddit i över ett år så jag har förstått hur det fungerar. Jag förväntade mig en hel del könsfrågor, en del medicinska frågor och även en del humor, svarade han på en kommentar och tillade:

– Vi försöker både bara ha lite roligt.

Twicethefunn berättade även att han pratat med sina vänner om sin flickväns tillstånd. Något han också fick förklara i frågestunden var den kvinnliga anatomin, skriver Mirror.

Kommentera
Kopiera länk
Dela