1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Han hittade en död mask i sin gurka – höll begravning

En kille hittade en platt mask i sin gurka, vilket slog an en sträng hos honom så han valde att hedra maskens liv med en episk begravning.


Wes Metcalfe hade inte ont anande inhandlat en gurka som han planerade att använda för att göra sin favoriträtt – gurkmacka.

Men när han tog bort plasten från den gröna grönsaken upptäckte han att han fått med sig något extra hem. Det var en liten svart mask, som såg en aning platt ut, skriver Metro UK.

Wes blev dock väldigt exalterad och valde att skriva ett litet inlägg till Tesco om sitt fynd. Han skriver att han i ett glädjerus ropade till barnen att de fått ett nytt husdjur.

De döpte maksen till William the worm. Men William ville inte röra på sig, trots att de lät honom vila i 24 timmar. Så de började misstänka att William kanske var död.


Wes började då planera masken Williams begravning, för att han skulle få det avslut han förtjänade. Han satte ihop ett kors av glasspinnar, han ramade in en bild på masken att ha bredvid korset.

Han skapade till och med ett psalmhäfte i samma design som Tescos egna varor.

Bildkälla: Facebook

Tesco själva som tagit del av Wes historia om William via sin Facebookvägg ville också bidra till begravningen och skrev en liten dikt till Williams ära.

Bildkälla: Facebook

Det är dock fortfarande oklart huruvida Wes blivit kompenserad för gurkan, men Tesco har ändå gett honom mer än vad man kan räkna med.

Och Wes fick nog också mer än vad han räknat med, hans Facebook-inlägg har nämligen delats över 27 000 gånger och fått smått hissnande 64 000 gillamarkeringar, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om varför Justin Bieber planerar sin egen begravning.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kunde masken William ha fått en bättre begravning?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.