Tanja blev påhoppad när hon ammade – då ryter främlingens mamma ifrån

Många män shamear tyvärr kvinnor som ammar öppet. Men den här oförskämda snubben blev ägd av ingen mindre än sin egen mamma.


Tanja Krstic Radusinovic, 35, från Las Vegas, USA, ammade sitt barn vid en pool nyligen. Inga konstigheter, 9-månaders barn behöver ju äta som vem som helst.

Men tyvärr finns det ju uppenbarligen alltid någon som ska ha åsikter om offentlig amning ändå. I det här fallet var det en man vid namn Kevin som inte kunde låta bli att säga till Tanja att hon inte borde amma öppet där vid poolen.

Tanja blev fullständigt rasande, men hann inte falla för impulsen att skälla ut den oförskämda mannen. En helt oväntad person hann nämligen före. Bäst av allt? Det var Kevins egna mamma som stod för utskällningen.

Enligt Tanja dyker plötsligt en liten kvinna i 70-årsåldern upp bakom Kevin – och hon är helt vansinnig. Först frågade hon sin son vad han hade sagt till den ammande mamman, men när hon märkte att han var på väg att upprepa sin oförskämdhet skrek hon:

– Vad i helvete Kevin? Jag hade ingen aning om att jag hade uppfostrat dig så dåligt! Jag tänker inte tilltala dig igen förrän du har bett om ursäkt. Jag ammade dig i 18 jävla månader Kevin!

– Men det har du aldrig berättat för mig, ska en förmodligen rätt skamsen Kevin ha svarat sin mamma då, varpå hon fullständigt exploderar igen.

– Varför skulle jag ha berättat det? Det är helt jävla normalt, Kevin!

Utskällningen gav resultat. Kevin bad om ursäkt till Tanja, men en kvart senare vägrade Kevins mamma fortfarande att prata med sin son.

Den oväntade vändningen delade Tanja med sig av till en Facebooksida för ammande föräldrar och inlägget blev snabbt viralt, med över 24 000 delningar på bara några dagar.


Nu hoppas Tanja att hennes inlägg ska bli en tankeställare som får folk att hejda sig innan de hoppar på personer som ammar ute bland folk.

– Lämna mammor ifred. Det är helt normalt att amma. Jag kan inte förstå hur vuxna män – och kvinnor för den delen – kan bli så upprörda över att se ett barn äta. Om jag hade gett mitt barn en flaska med mjölk istället så hade säkert ingen brytt sig, säger Tanja till People.

Någon annan som hämnades kreativt när hon blev utskälld för offentlig amning, var den här kvinnan som använde sina egna bröst som hämnd.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Kevins mamma?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.