Torsdag 19 Maj
Stockholm

Tanja blev påhoppad när hon ammade – då ryter främlingens mamma ifrån

Oförskämda män som blir ägda av sina gamla mammor. Bästa grejen.
1 av 4
Oförskämda män som blir ägda av sina gamla mammor. Bästa grejen. Foto: Facebook
Tanja med sin familj.
2 av 4
Tanja med sin familj. Foto: Facebook
Tanja ger sitt barn mat när det är hungrigt helt enkelt. Inga konstigheter.
3 av 4
Tanja ger sitt barn mat när det är hungrigt helt enkelt. Inga konstigheter. Foto: Facebook
Tanja och barnen.
4 av 4
Tanja och barnen. Foto: Facebook

Många män shamear tyvärr kvinnor som ammar öppet. Men den här oförskämda snubben blev ägd av ingen mindre än sin egen mamma.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tanja Krstic Radusinovic, 35, från Las Vegas, USA, ammade sitt barn vid en pool nyligen. Inga konstigheter, 9-månaders barn behöver ju äta som vem som helst.

Men tyvärr finns det ju uppenbarligen alltid någon som ska ha åsikter om offentlig amning ändå. I det här fallet var det en man vid namn Kevin som inte kunde låta bli att säga till Tanja att hon inte borde amma öppet där vid poolen.

Tanja blev fullständigt rasande, men hann inte falla för impulsen att skälla ut den oförskämda mannen. En helt oväntad person hann nämligen före. Bäst av allt? Det var Kevins egna mamma som stod för utskällningen.

Enligt Tanja dyker plötsligt en liten kvinna i 70-årsåldern upp bakom Kevin – och hon är helt vansinnig. Först frågade hon sin son vad han hade sagt till den ammande mamman, men när hon märkte att han var på väg att upprepa sin oförskämdhet skrek hon:

– Vad i helvete Kevin? Jag hade ingen aning om att jag hade uppfostrat dig så dåligt! Jag tänker inte tilltala dig igen förrän du har bett om ursäkt. Jag ammade dig i 18 jävla månader Kevin!

– Men det har du aldrig berättat för mig, ska en förmodligen rätt skamsen Kevin ha svarat sin mamma då, varpå hon fullständigt exploderar igen.

– Varför skulle jag ha berättat det? Det är helt jävla normalt, Kevin!

Utskällningen gav resultat. Kevin bad om ursäkt till Tanja, men en kvart senare vägrade Kevins mamma fortfarande att prata med sin son.

Den oväntade vändningen delade Tanja med sig av till en Facebooksida för ammande föräldrar och inlägget blev snabbt viralt, med över 24 000 delningar på bara några dagar.


Nu hoppas Tanja att hennes inlägg ska bli en tankeställare som får folk att hejda sig innan de hoppar på personer som ammar ute bland folk.

– Lämna mammor ifred. Det är helt normalt att amma. Jag kan inte förstå hur vuxna män – och kvinnor för den delen – kan bli så upprörda över att se ett barn äta. Om jag hade gett mitt barn en flaska med mjölk istället så hade säkert ingen brytt sig, säger Tanja till People.

Någon annan som hämnades kreativt när hon blev utskälld för offentlig amning, var den här kvinnan som använde sina egna bröst som hämnd.

Håller du med Kevins mamma?
Tack för din röst!
Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela