Se mammans känslosamma uppmaning att alla barn borde bära hjälm

Hennes dotter var ute och åkte skateboard när hon ramlade. Hon hade ingen hjälm och nu riskerar hon att få hjärnskador.


Georgia Fairthorne från Wales är 19 år och skadades svårt när hon ramlade på sin skateboard. Hon hade ingen hjälm när hon åkte och det hade kunnat göra hennes skador mindre allvarliga. Nu ligger hon i koma och har även fått operera hjärnan, skriver brittiska Metro.

Nu har hennes mamma Emma gjort en känslosam video där hon berättar om olyckan och uppmanar alla att ah hjälm när de är ute och åker skateboard eller cyklar.

– Jag vet att det inte är coolt att ha hjälm, men jag önskar att jag hade gett henne en ändå. Jag vet inte vilken livskvalité hon kommer ha om hon klarar sig igenom de närmaste dagarna, säger Emma i videon.

Se den i spelaren ovan.

Se också den känslosamma videon där mamman berättar om hur hennes man förgrep sig på hennes dotter.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.