Joey har spenderat nästan en halv miljon – på den perfekta rumpan

Joey Prixx, 26, har spenderat 460 000 kronor för att få det perfekta ansiktet – och den perfekta rumpan.


Joey Prixx från Boston har genomgått nästan 100 olika operationer för att nå sitt mål att få den perfekta rumpan och det perfekta ansiktet, skriver Metro UK.

På fem år har den 26-årige piercaren gjort två näsoperationer. Han använder också lipfillers, botox och käkbensfillers. Och han har tagit bort svettkörtlarna under armarna.

Totalt har Joey spenderat 150 timmar under kniven eller sprutan för att uppnå den look han har i dag. Men det som står ut mest är Joeys rumpa... båda bildligt och bokstavligt talat.

De implantat han lade in tidigare i år har gjort den tre gånger så stor.

– Jag har lagt in 350 cc silikon i vardera skinkan. Det var det största jag kunde ta utan att de skulle bli specialgjorda för mig, säger han.

Så här såg Joey ut innan operationerna.


Joey jobbar sex dagar i veckan för att ha råd med sina operationer och ingrepp, men han säger att varje sekund av jobb är värt det.

– Jag älskar att så mycket hos mig är fake. Jag älskar att jag glittrar från alla håll. Jag älskar att jag får människor att må bättre över sig själva. Jag är så nöjd med vem jag är, skriver han på sin Instagram.

Många av han nära vänner är väldigt positiva och stöttande runt Joeys beslut, men andra är mer skeptiska. Och vissa förstår inte alls varför han genomgår behandlingarna.

– Jag hoppas de förstår att det är en del av vem jag är, säger Joey.

Han avråder dock andra från att rusa in i något så komplext som rumpimplantat. Han råder andra att se till att vara 100 procent säkra på att det är vad de vill göra.

Joey själv är däremot mer än nöjd med sina, men vill gärna göra dem större i framtiden. Men för nu är han överlycklig över att de äntligen är på plats.

– De känns som två gigantiska vattenballonger och det känns supercoolt att sitta ner och jag bara älskar dem.

– Ofta vill folk känna på dem också, tillägger han till Metro UK.

Och vi kan förstå varför...

Nyheter24 har tidigare skrivit om tvillingsystrarna som opererat sig exakt lika och delar pojkvän, men de har ändå ett problem.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har Joey en perfekt rumpa?
Tack för din röst!