Bilden på Wish såg ut att visa en billig skojvariant, perfekt till badrummet.
1 av 3
Bilden på Wish såg ut att visa en billig skojvariant, perfekt till badrummet. - Foto: Faksimil Wish
Men att det rörde sig om en liten minilampa till ett dockskåp, det var inte riktigt vad Ann-Christin hade tänkt sig.
2 av 3
Men att det rörde sig om en liten minilampa till ett dockskåp, det var inte riktigt vad Ann-Christin hade tänkt sig. - Foto: Privat
Ann-Christin och hennes dotter Nelly har haft väldigt roligt åt det "misslyckade" köpet.
3 av 3
Ann-Christin och hennes dotter Nelly har haft väldigt roligt åt det "misslyckade" köpet.

Ann-Christin köpte lampa på nätet – nu skrattar alla åt vad hon fick

Det var helt klart något som inte stämde när Ann-Christin hämtade ut sitt paket.


Att beställa saker på nätet kan ibland vara lite av en chansning. Exempelvis kan en fin dörrmatta visa sig vara bara en bit skumplast med en tryckt bild på föreställande dörrmattan, vilket Nyheter24 har skrivit om tidigare.

Ann-Christin från Gävle vet verkligen hur det känns att få något helt annat än hon föreställde sig på posten. Hon var sugen på att införskaffa en kristallkrona till sitt badrum och hennes dotter Nelly hittade en liten billig variant på appen Wish.


– Det var min första beställning och den var verkligen jättebillig, jag tror den kostade runt 90 kronor inklusive frakt. Den var mest bara tänkt som en kul grej, säger Ann-Christin till Nyheter24.

Men när hon hämtade ut brevet från postombudet började hon ana oråd. Paketet var verkligen pyttelitet.

Det visade sig att den fina kristallkronan till badrummet i själva verket var till ett dockhus.


– Det stod i annonsen att den var i skala 1:12, men nu senare har de lagt till texten att det rör sig om en dockhuslampa. Jag fick mig ett gott skratt i alla fall och den var så gullig att jag kommer sätta upp den ändå, säger Ann-Christin glatt.



Tack och lov kunde både hon och hennes vänner ta det hela med en klackspark. Hennes Facebookinlägg har fått stor uppmärksamhet både på hennes egen sida och i olika grupper där det har spridits vidare.


I det här bildspelet kan du se 18 utmärkta (eller snarare skräckinjagande) exempel på varför det inte är en bra idé att beställa sin brudklänning på nätet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du handlat något riktigt misslyckat på nätet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.