102-årige Millie dricker öl varje dag: "Alla ska dricka det de tycker är gott"

- 18/08/2016, 09:00
Millie gillar öl.

Millie gillar öl.

Live 5 News

Millie är 102 men hennes rutin känns mer som något för en student. Millie dricker nämligen öl – varje dag.

Mildred "Millie" Bowers, från South Carolina, har en lite annorlunda vardagsrutin som antagligen får de flesta andra att höja på ögonbrynen eller antar att man lever det galna studentlivet. Hon dricker nämligen öl varje dag, skriver Live 5 News.

Men faktum är att Millie är allt annat än en student, hon är nämligen 102, snart 103, år gammal och bor på ett ålderdomshem.

Anledningen till hennes dagliga öldrickande är snarare att hennes doktor godkänt det. Det var Millie själv som kom med förslaget att få dricka en öl per dag. Personalen tog hennes förfrågan på allvar och rådfrågade en doktor om vad han ansåg.

Doktorn såg inga problem med att Millie drack den bubbliga maltdrycken varje dag, dock bara en och hon fick dessutom en fast tid att göra det på – prick klockan fyra.

Så vid fyra varje dag sätter sig Millie ner och njuter av sin speciella rutin. Själv säger dock att hon inte rekommenderar sin rutin till någon annan.

– Det finns folk som inte gillar kaffe, det finns folk som inte gillar te, jag tycker bara att alla ska få dricka det det tycker är gott, säger hon till Live 5 News.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Kieran som skulle åka till Magaluf – då skrev hans flickvän de här intressanta reglerna.

Vill du också dricka öl varje dag?