75 personer har lagt sitt bud på klänningen.
75 personer har lagt sitt bud på klänningen. - Foto: Faksimil Ebay

Samantha säljer sin bröllopsklänning – men inte av anledningen du tror

Samantha har lagt upp sin bröllopsklänningen på Ebay och berättar på sin blogg om den både sorgliga och roliga anledningen.


Samantha Wragg, 28, lade ut sin bröllopsklänning till försäljning på Ebay. Trots en sorglig historia bakom klänningen skrev hon annonsen men glimten i ögat, skriver Metro.

Bildkälla: Ebay

– Den är i fint skick men behöver kemtvättas för att få bort fläckarna av svek, skriver hon i annonsen.

Det var i augusti 2014 som Wragg från Storbritannien gifta sig. Men redan efter 18 månader skiljde hon sig från sin man då han visade sig ha varit otrogen. Klänningen säljer hon nu för att ha råd med skilsmässan.

– Jag säljer den mest för att betala för skilsmässan som min ex-man lämnade mig notan för. Den är i fint skick men behöver kemtvättas för att få bort fläckarna av svek. Jag hann inte göra det själv innan min otrogna idiot till man beslutade sig för att avsluta äktenskapet, skriver hon i annonsen, och fortsätter:

Bildkälla: Ebay

– Förlåt för att det bara finns två bilder, men när jag fick reda på att min man var med en annan kvinna brände och raderade jag mer eller mindre allt med hans äckliga ansikte på. Hoppas att den här klänningen för med sig mer lycka för dig än vad den gjorde för mig. Om inte kan du ju alltid sälja den här. Om du har några frågor – aningen om klänningen eller om bitchen som min man lämnade mig för – är det bara att kontakta mig.

Bildkälla: Faksimil Ebay

I dagsläget har 75 personer lagt ett bud på klänningen och det högst budet ligger på 65 900 pund, cirka 710 000 kronor. Reaktionerna på annonsen har varit många och hon ska till och med fått ett antal frierier.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

1 timme sedan
Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.