Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Samantha säljer sin bröllopsklänning – men inte av anledningen du tror

- 18/08/2016, 20:57 -
Samantha säljer sin bröllopsklänning på Ebay.
1 av 4

Samantha säljer sin bröllopsklänning på Ebay.

Ebay

För att ha råd med skilsmässan.
2 av 4

För att ha råd med skilsmässan.

Ebay

Hennes man visade sig vara otrogen.
3 av 4

Hennes man visade sig vara otrogen.

Ebay

75 personer har lagt sitt bud på klänningen.
4 av 4

75 personer har lagt sitt bud på klänningen.

Faksimil Ebay

Samantha har lagt upp sin bröllopsklänningen på Ebay och berättar på sin blogg om den både sorgliga och roliga anledningen.

Samantha Wragg, 28, lade ut sin bröllopsklänning till försäljning på Ebay. Trots en sorglig historia bakom klänningen skrev hon annonsen men glimten i ögat, skriver Metro.

Bildkälla: Ebay

– Den är i fint skick men behöver kemtvättas för att få bort fläckarna av svek, skriver hon i annonsen.

Det var i augusti 2014 som Wragg från Storbritannien gifta sig. Men redan efter 18 månader skiljde hon sig från sin man då han visade sig ha varit otrogen. Klänningen säljer hon nu för att ha råd med skilsmässan.

– Jag säljer den mest för att betala för skilsmässan som min ex-man lämnade mig notan för. Den är i fint skick men behöver kemtvättas för att få bort fläckarna av svek. Jag hann inte göra det själv innan min otrogna idiot till man beslutade sig för att avsluta äktenskapet, skriver hon i annonsen, och fortsätter:

Bildkälla: Ebay

– Förlåt för att det bara finns två bilder, men när jag fick reda på att min man var med en annan kvinna brände och raderade jag mer eller mindre allt med hans äckliga ansikte på. Hoppas att den här klänningen för med sig mer lycka för dig än vad den gjorde för mig. Om inte kan du ju alltid sälja den här. Om du har några frågor – aningen om klänningen eller om bitchen som min man lämnade mig för – är det bara att kontakta mig.

Bildkälla: Faksimil Ebay

I dagsläget har 75 personer lagt ett bud på klänningen och det högst budet ligger på 65 900 pund, cirka 710 000 kronor. Reaktionerna på annonsen har varit många och hon ska till och med fått ett antal frierier.