Tisdag 24 Maj
Stockholm

Hon skulle börja plugga på annan ort – då ställde hennes kille flera krav

Pojkvännens regler till sin fickvän har gjort många upprörda.
1 av 2
Pojkvännens regler till sin fickvän har gjort många upprörda. Foto: Reddit/TT
"Inga killar. Inget drickande. Inga killar. Inget drickande. Inga killar. Inget drickande."
2 av 2
"Inga killar. Inget drickande. Inga killar. Inget drickande. Inga killar. Inget drickande.". Foto: Reddit

Hans regler till flickvännen har gjort många upprörda.

Kommentera (72)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att ha ett distansförhållande kan vara svårt men det gäller att kämpa och komma i håg hur mycket man älskar varandra, eller hur? Självklart kan man sätta upp några regler för att underlätta situationen men den är killen tog det till en helt ny nivå.

På forumet Reddit sprids nu en bild på killens meddelande till sin tjej när hon skulle börja plugga på annan ort. Och hans regler upprör många, vilket man kanske kan förstå.

– Inga killar. Inget drickande. Inga killar. Inget drickande. Inga killar. Inget drickande, börjar han att skriva i meddelandet och fortsätter:

– Snälla, var smart. Det här är jobbigt för mig för jag har alltid varit en väldigt god människa och har aldrig gått på fester. När jag messar dig ska du svara. Festerna kommer och ska aldrig vara viktigare än mig. Bäst för dig att du vet vad du gör.

Bildkälla: Reddit

– Snälla, gör ingenting som kommer förstöra oss. Jag vet att du vet men en påminnelse skadar aldrig. Runt 9.30 kan du messa mig, när du kommit hem. Ha så kul. Jag älskar dig jättemycket. Jag vet inte varför jag tillåter det här men åk du. Inga killar. Inget drickande. Och jag älskar dig. Och du ringer mig i kväll så jag får höra om alla detaljer.

Folk som har sett bilden har blivit upprörda och tycker att reglerna som pojkvännen satt upp är absurda.

– Så där lär man sin tjej att hon gjort ett stort misstag, skriver en av personerna som sett bilden samtidigt som en annan kommenterar:

– Okej, Christian Grey, lugna ner dig nu.

Har du ett distansförhållande?
Tack för din röst!
Kommentera (72)
Kopiera länk
Dela