Pojkvännens regler till sin fickvän har gjort många upprörda.
Pojkvännens regler till sin fickvän har gjort många upprörda. - Foto: Reddit/TT

Hon skulle börja plugga på annan ort – då ställde hennes kille flera krav

Hans regler till flickvännen har gjort många upprörda.


Att ha ett distansförhållande kan vara svårt men det gäller att kämpa och komma i håg hur mycket man älskar varandra, eller hur? Självklart kan man sätta upp några regler för att underlätta situationen men den är killen tog det till en helt ny nivå.

På forumet Reddit sprids nu en bild på killens meddelande till sin tjej när hon skulle börja plugga på annan ort. Och hans regler upprör många, vilket man kanske kan förstå.

– Inga killar. Inget drickande. Inga killar. Inget drickande. Inga killar. Inget drickande, börjar han att skriva i meddelandet och fortsätter:

– Snälla, var smart. Det här är jobbigt för mig för jag har alltid varit en väldigt god människa och har aldrig gått på fester. När jag messar dig ska du svara. Festerna kommer och ska aldrig vara viktigare än mig. Bäst för dig att du vet vad du gör.

Bildkälla: Reddit

– Snälla, gör ingenting som kommer förstöra oss. Jag vet att du vet men en påminnelse skadar aldrig. Runt 9.30 kan du messa mig, när du kommit hem. Ha så kul. Jag älskar dig jättemycket. Jag vet inte varför jag tillåter det här men åk du. Inga killar. Inget drickande. Och jag älskar dig. Och du ringer mig i kväll så jag får höra om alla detaljer.

Folk som har sett bilden har blivit upprörda och tycker att reglerna som pojkvännen satt upp är absurda.

– Så där lär man sin tjej att hon gjort ett stort misstag, skriver en av personerna som sett bilden samtidigt som en annan kommenterar:

– Okej, Christian Grey, lugna ner dig nu.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du ett distansförhållande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.