Chefen tvingar männen att bära "bröst" – för att förstå hur det är

På den här arbetsplatsen tvingar chefen männen att verkligen sätta sig in i vissa kvinnors situation.


Det finns mycket saker som kommer med att vara en kvinna, som män kanske aldrig riktigt kommer kunna förstå sig på. Mensvärk, föda barn, ha större bröst samt att "behöva" ha en behå på sig om dagarna.

Ignace Van Doorselaere är chef för PrimaDonna som är ett företag som tillverkar behåar. För att männen på arbetsplatsen skulle kunna utföra ett bra jobb så tvingar han dem gå runt med vikter runt halsen.

– Det finns bara ett sätt för en man att veta hur det känns att ha en E-kupa och det är att ha en E-kupa, säger Ignace Van Doorselaere i en video.

En dag om året tvingas alla män på arbetsplatsen att bära vikter runt nacken ner mot bröstet för att känna hur det känns att leva med stora bröst.

– De väger som ett bröst som är som en normal E-kupa. Alltså, en E-kupa kan väga 1–1,5 kilo per bröst. Det är mycket. Det gör att du får ont i nacken och ryggen. Tänk dig att du är den kvinnan och ska bära de brösten varje dag. Det är därför du behöver bra stöd. Bra stöd är viktigt. Det vet alla på PrimaDonna nu, säger Ignace Van Doorselaere i en videon.


Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
/
Man
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Sex yrken med månadslön på över 40 000 – och liten konkurrens

Är du sugen på nytt jobb? Nyheter24 listar sex yrken där chansen till jobb är mycket stor och månadslönen är över 40 000 kronor.

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

"Resultat efter två trafikkontroller.", skriver polisen på sin hemsida.

Lycksele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Resultat efter trafikkontroll på Burträskvägen, Tjärn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

1 timme sedan
Att arbeta på Ica innebär att du dagligen möter kunder från landets alla hörn och kanter. Och ibland får bevittna saker du inte trodde att du skulle.