Alla blyga enhörningar kolla hit – gömt regnbågshår är äntligen här

- 04/09/2016, 22:38
Det här är verkligen helt fantastiskt!

Det här är verkligen helt fantastiskt!

Instagram

Trenden med färgat hår har pågått ett tag, men för vissa kanske det känns lite väl att ha färgglatt hår hela tiden, då är den här trenden perfekt för dig.

En ny trend sprider sig över Instagram med en rasande fart. Det handlar inte om roséchoklad eller kaninglass den här gången.

Nej, den här gången handlar det om hår. Och vi har aldrig sett något liknande sedan hela den färgglada frisyrtrenden drog igår.

Trenden kallas för "gömt regnbågshår" och betyder att du enbart färgar mittenhåret som en regnbåge. Alltså inte över eller underhåret som lämnas naturligt.

Enligt hårstylisten Athena Golden är det en konst att skapa det gömda regnbågshåret. Först måste håret separeras och sedan blekas så färgerna blir riktigt intensiva, säger hon till Huffington Post.

Det här gör att när du inte har håret uppsatt eller när det rör sig på något sätt så vet ingen att du är en fabulös regnbågsenhörning under de där naturliga lockarna.

Valmöjligheterna till färg är också stor. Du kan ha det mer pastellfärgat eller riktigt starkt i neon. Oavsett vad du väljer så kommer ditt hår garanterat resultera i en massa nyfiken uppmärksamhet från folk som också vill gå med i hemliga regnbågsklubben.

Och folk älskar det. För alla oss som varit lite rädda för att våga färga hela håret i någon häftig färg är det här verkligen en skänk från ovan. Äntligen kan vi känna oss lika coola som de där andra som vågat gå all in.

Vill du ha ännu mer inspiration? Kolla på de här supersnygga regnbågarna här under.

Den här pastelliga drömmen.

Eller den här som ser mer ut som ett modernt konst!

Inga band behövs för färg här inte!

*avlider*

Den här flätan får oss att tappa andan.

För att inte tala om det här konstverket

Så jäkla coolt...

Vi vill också!

Men hur i hela friden gick det där till?

Och vi avslutar med en juvelfärgad skönhet!

Nyheter24 har tidigare skrivit om paret som avslöjar allt om sitt sexliv – på Instagram.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Vill du ha sådant här hår?