Mystiska bröllopsgåvan räddade parets äktenskap – nio år efter bröllopet

Paret fick den hemlighetsfulla gåvan av en släkting på deras bröllop, och den har räddat deras äktenskap – trots att de inte öppnade den.


De äkta makarna Kathy och Brandon Gunn har en annorlunda bröllopsgåva att tacka för att deras äktenskap hållit så länge som det gjort.

Men det mest underliga av allt är paret inte ens öppnade gåvan – förrän nio år efter bröllopet.

Presenten, som paret fått av Kathys gammelfaster Alison, bestod av en låda med texten "Öppna inte förrän ert första stora gräl".

Bildkälla: Facebook

– Det har så klart varit flera gräl, bråk och smällande i dörrar under våra nio år tillsammans. Det har till och med funnits tillfällen då vi båda tänkte ge upp... men vi öppnade aldrig lådan, skriver hon.

Enligt Kathy var det just det att paret aldrig öppnade lådan som gjorde presenten så speciell. Lådan fick paret att ta ett steg tillbaka och fundera på huruvida de skulle öppna den eller inte.

– Ärligt talat så tror jag att vi båda aktade oss för att vända oss till lådan, för det skulle symbolisera vårt misslyckande. Att vi inte hade vad som krävdes för att få vårt äktenskap att fungera – och vi är båda för envisa för det, fortsätter hon.

Bildkälla: Facebook

Kathy skriver också att presenten gjorde att paret frågade sig, varje gång de grälade, om det här grälet var det gräl som skulle få dem att öppna lådan. Det skulle ju betyda att det var det värsta gräl de någonsin haft.

– Och tänk om det inte var det värsta grälet vi haft. Tänk om det fanns ännu värre gräl framför oss och vi inte längre skulle ha kvar vår låda, skriver Kathy.

Kathys förklaring till varför lådan betytt så mycket för makarna under alla dessa år har berört många efter att hon delade den i en Facebook-grupp.

Bildkälla: Facebook

Hon skriver att lådan under alla dessa år som den samlat damm i olika garderober gett paret något mycket viktigare än vad de själva anat. Den har fått gett dem tolerans, förståelse, kompromisser och tålamod.

Vilket antagligen var mycket mer än vad gammelfaster Alison hade tänkt.

Men vad innehöll då egentligen lådan? Jo när paret öppnade den av ren nyfikenhet visade det sig inte vara något märkvärdigare än två vinglas och pengar till vin, pizza och badsalt. Men i slutändan var det inte lådans innehåll som var speciellt.

Bildkälla: Facebook

– Jag insåg att verktygen för att skapa och upprätthålla ett starkt, hälsosamt äktenskap aldrig fanns i den lådan – de fanns inuti oss, skriver Kathy.

Så till er alla där ute som ska gå på bröllop inom den närmaste framtiden, nu vet ni vad ni ska ge det lyckliga paret.

Bildkälla: Facebook

Läs hela Kathys inspirerande inlägg här under.


Nyheter24 har tidigare skrivit om det här paret som tog en bröllopsbild – som garanterat är det sjukaste du sett.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

par
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du gift?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.