Musen var insydd i klänningsfållen.
Musen var insydd i klänningsfållen. - Foto: Reddit/TT

Kvinna hittade död mus – insydd i sin klänning

När klänningen kom hem till kvinnan hade den ett ruttnade musskelett insytt i fållen.


En användare på internetforumet Reddit delade med sig av en väldigt obehaglig historia – och bild – skriver Independent.

Användaren vid namn aronmoney lade nämligen upp en bild på en klänning som en vän till personen köpt. Det enda som var fel med klänningen var att det fanns en död mus insydd i klänningsfållen.

På bilden kan man till och med se den lilla tassen sticka fram. Musen hade antagligen krupit in i linningen och somnat, och sedan råkat bli insydd.

Bildkälla: Reddit

Men Aronmoney visade sig inte vara den enda personen som råkat ut för ofrivilligt insydda möss. En annan användare vid namn ResurrectedToast berättade att hon hört om något liknande.

– En väns dotter hittade en mus insydd i hennes kudde för några år sedan. Hon använde kudden flera månader innan den började lukta. Den var invirad i fyllningen så doften hade varit instängd i kudden först. Men en dag skiftade det och då luktade det så illa att hon spydde.

Det hela blev så uppmärksammat att de till och med blev en nyhet på lokala The Chronicle Herald som även visade en mardrömslik bild på den döda musen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att man hittat en död mus i vegetariska nuggets.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Mus
/
Har du hittat ett djur i dina kläder någon gång?
Tack för din röst!