Skulle äta friterad kyckling – hittade råtthuvud i maten

Det här är nog verkligen det sista man vill möta när man går på snabbmatsrestaurang.


På internet dyker ofta många äckliga bilder på snabbmat upp. Vissa äckligare än andra. Men den här tar verkligen priset...

Rosemary Thomas la ut en bild på Facebook och menar att det föreställer ett råtthuvud i hennes friterade kyckling. Det hela skedde på snabbmatsrestaurangen Popeyes i Harlem, New York som hon besökte med sin syster, dotter och sin systerdotter, skriver Daily Mail.

Facebook

"Det är solklart en råtta och de har mage att ha högsta betyg från hälsodepartementet", skrev Rosemary i sitt Facebook-inlägg och inlägget fortsätter: "Min dotter är traumatiserad. Jag var tvungen att ta henne till akuten med kräkningar och diarré".

Även om restaurangen har högsta betyget efter att stadens hälsodepartement kontrollerade restaurangen i våras. 2014 och 2015 fick dock restaurangen varningar för att det inte var helt säkert mot skadedjur – och 2014 hittades levande möss i restaurangen. Däribland där maten tillagas.

Efter ett klagomål åkte hälsodepartementet för att utforska det eventuella skadedjursläget. Men ingenting märkligt eller felaktigt hittades vid besöket. Rosemary ombads att ta med sig friterade "råttbiten" för att kunna analysera vad det verkligen är.

Restaurangen själva berättade för sajten DNAinfo att det högst troligt rör sig om kycklinginälvor, men att de ska fortsätta att hålla kontakten med företaget som tillhandahåller restaurangen kyckling.

I Sverige hittade en BK-besökare mögligt bröd på restaurangen och var tvungen att kräkas – och 13-årige Adrian höll på att dö när han besökte McDonald's.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du det är ett råtthuvud?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

En ny lag som trädde i kraft 1 januari 2024 har satt den svenska hamburgerkedjan Max i knipa. Men själva menar Max att det beror på kunderna.

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

1 timme sedan
Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Lund

1 timme sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.