Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skulle äta friterad kyckling – hittade råtthuvud i maten

- 20/09/2016, 23:37
Oh my god.
1 av 4

Oh my god.

Facebook

Den hittades när hon köpte mat från Popeyes i Harlem.
2 av 4

Den hittades när hon köpte mat från Popeyes i Harlem.

Facebook

ÄR det där en råtta??
3 av 4

ÄR det där en råtta??

Facebook

Det påstår i alla fall Rosemary.
4 av 4

Det påstår i alla fall Rosemary.

Facebook

Det här är nog verkligen det sista man vill möta när man går på snabbmatsrestaurang.

På internet dyker ofta många äckliga bilder på snabbmat upp. Vissa äckligare än andra. Men den här tar verkligen priset...

Rosemary Thomas la ut en bild på Facebook och menar att det föreställer ett råtthuvud i hennes friterade kyckling. Det hela skedde på snabbmatsrestaurangen Popeyes i Harlem, New York som hon besökte med sin syster, dotter och sin systerdotter, skriver Daily Mail.

Facebook

"Det är solklart en råtta och de har mage att ha högsta betyg från hälsodepartementet", skrev Rosemary i sitt Facebook-inlägg och inlägget fortsätter: "Min dotter är traumatiserad. Jag var tvungen att ta henne till akuten med kräkningar och diarré".

Även om restaurangen har högsta betyget efter att stadens hälsodepartement kontrollerade restaurangen i våras. 2014 och 2015 fick dock restaurangen varningar för att det inte var helt säkert mot skadedjur – och 2014 hittades levande möss i restaurangen. Däribland där maten tillagas.

Efter ett klagomål åkte hälsodepartementet för att utforska det eventuella skadedjursläget. Men ingenting märkligt eller felaktigt hittades vid besöket. Rosemary ombads att ta med sig friterade "råttbiten" för att kunna analysera vad det verkligen är.

Restaurangen själva berättade för sajten DNAinfo att det högst troligt rör sig om kycklinginälvor, men att de ska fortsätta att hålla kontakten med företaget som tillhandahåller restaurangen kyckling.

I Sverige hittade en BK-besökare mögligt bröd på restaurangen och var tvungen att kräkas – och 13-årige Adrian höll på att dö när han besökte McDonald's.

Tror du det är ett råtthuvud?