Onsdag 27 Okt
Stockholm

Skrev strålande recension om nya tvättmaskinen – glömde kolla bilden

Toppbetyg – och bild.
Toppbetyg – och bild. Foto: TT/Emojipedia/Faksimil Currys.co.uk

Ibland är det nog smartast att kolla igenom vilken bild man väljer att ladda upp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har du någon gång lämnat en recension på en vara? Det är ett perfekt redskap för att antingen varna eller uppmuntra andra att välja varan beroende på hur nöjd man är. Har du någon gång råkat lägga upp en halvnaken bild tillsammans med recensionen? Inte?

Det har en kvinna som går under nicket "Louise" från Stevenage gjort. På den brittiska elektronikförsäljarna Currys hemsida skrev hon en topprecension om hennes nya tvättmaskin från LG. Hon var nöjd med högsta betyg – tio stjärnor.

Till texten bifogade hon en bild på tvättmaskinen, men i hennes entusiasm "glömde" hon att i glasets reflektion syns hennes kropp där hon är naken på överkroppen. Om det var ett misstag eller inte låter vi stå för henne. Det som är klart är att sajten nästan blev överhettad av uppmärksamheten, skriver Mirror.

Klicka här för att se ocensurerade bilden:

Klicka för att visa

Tvättmaskinen fick synas som "mest kollade vara" efter mer än 1 100 personer klickade sig in på ett dygn. Hennes recension? Den löd "Älskar min nya maskin den är bra och med en ganska bra stor dörr och spelar en trevlig trudelutt när den är klar med tvätten älskar den".

Recensionen har tagits bort efter uppståndelsen.

Det är inte första gången någon råkar få med mer detaljer än planerat. Tidigare i år skulle Jessica sälja en soffa i en Facebook-grupp och råkade lägga upp en nakenbild i bildspelet.

En annan som råkade göra ett misstag på nätet var Danny som var bakis och inte orkade gå till jobbet – men som visst hade en avslöjande Snapchat-bild.

Har du recenserat något på nätet någon gång?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela