Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon gjorde en väska – av allas favorithusdjur

- 25/09/2016, 10:03
Kvinnans kattiga väska mötte stor kritik på nätet.

Kvinnans kattiga väska mötte stor kritik på nätet.

Trade me/Giphy

Den här tjejen jobbar med att stoppa upp djur, men hon tog nog det hela lite väl långt när hon lade upp den här "kattiga" väskan.

En kvinna från Nya Zealand tittade på en död katt en dag och tänkte för sig själv "Det där skulle kunna bli en snygg väska". Och hux flux var världen en skapelse rikare.

Seriöst dock, vi har inte sett något sjukare sedan snubben som bestämde sig för att göra om en död katt till en helikopter.

Bildkälla: Trade Me

Kvinnan från Nya Zealand hade stött på en överkörd katt på vägen hem. I stället för att fälla en tår och hålla en tyst minut som oss andra, gick hon helt enkelt ur bilen, plockade upp den och åkte hem, skriver Metro UK.

Efter lite pill hade hon gjort om den stackars katten till en handväska som hon kallade för "REAL Glamour Puss Purse" som betyder ungefär "RIKTIG Glamorös Kattväska".

Bildkälla: Trade Me

Hon lade sedan ut väskan till försäljning på sajten Trade Me. Utropspriset på den underliga skapelsen var 1400 dollar, ungefär 12 000 kronor, exklusive frakt. Och det mest bisarra är att hon faktiskt fått in en del bud, dock inte så högt som startbudet. Det vinnande budet blev på 545 dollar, cirka 4 700 kronor.

Folk i kommentarerna verkade dock inte speciellt imponerade över kvinnans kattväska.

Bildkälla: Trade Me

Väskans skapare säger nu att hon inte alls menade att skapa en sådan uppståndelse med sin skapelse, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om kattungen som hamnade lite fel, men då kom Thomas till undersättning.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.