Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pappan gjorde hemsk upptäckt genom sonens skoluppgift – ber nu om hjälp

- 23/09/2016, 19:15 -
Christopher´s pappa gjorde en upptäckt som ingen föräldrar vill göra.

Christopher´s pappa gjorde en upptäckt som ingen föräldrar vill göra.

Facebook

Christopher lider av autism och nu vädjar pappan om hjälp från andra föräldrar.

Christopher’s pappa var nyligen på sin sons skola för en föräldrarkväll. Han gick runt och pratade med lärarna och kikade lite på vad sin son som har autismspektrum hade gjort i skolan. Inget anmärkningsvärt tyckte han från en början.

Men sen kom han hem och då ändrades allt.

Under kvällen hade han tagit ett kort på en av Christopher’s skoluppgifter. Uppgiften var att fylla i lite saker om honom och vad han gillade. En punkt var att han skulle fylla i vilka hans kompisar var.

Och det var där pappan gjorde upptäckten han inte ville göra. Han hade nämligen skrivit "no one".

Efter det skrev han ett inlägg på sin Facebook-sida där han berättar om sin upptäckt och ber om hjälp.


han skriver bland annat:

– Aldrig har fem bokstäver skurit så djupt in i mig, och de var inte ens riktade mot mig. Det var bara ett så konkret uttalande som sa så mycket. Och eftersom jag känner honom så väl vet jag att den här bristen på kontakt gör att han känner sig så ensam och ledsen.

Den långa texten handlar mycket om hur han tycker folk borde agera mot barn med autismspektrum. Och ber föräldrar att prata med sin barn.

– Snälla säg åt era barn att barn med speciella behov förstår mer än vad vi tror. De märker när vi undviker dem och de märker när de blir retade bakom ryggen.

Inlägget har i dagsläget fått över 24 000 delningar och folk verkar ha tagit till sig av hans text. En person skriver bland annat: "Det finns inga ord men mina barn kommer läsa detta."

Du kanske också vill läsa om den här mammans känslosamma brev till sin dotters knarklangare.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.