Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Afshin, 28, hittade sig själv på Tinder – fast på andra kvinnors profilbilder

- 25/09/2016, 15:06
1 av 5

Privat

Afshin fick en bild av sin kompis.
2 av 5

Afshin fick en bild av sin kompis.

Privat

På bilden kunde man se Afshin i bakgrunden.
3 av 5

På bilden kunde man se Afshin i bakgrunden.

Privat

Men det hände inte bara en gång.
4 av 5

Men det hände inte bara en gång.

Privat

Afshin, 28.
5 av 5

Afshin, 28.

Privat

Afshin fick höra av sina kompisar att han fanns med på andra kvinnors profilbilder på dejtingappen Tinder.

Att hitta sig själv på någon annans profil på Tinder skulle nog få många att reagera. Den här killen hittade inte bara sig själv på en bild utan på tre stycken olika profiler.

Det hela började 2014 när copywriter-studenten Afshin, 28, från Göteborg fick en bild skickad till sig av sin kompis.

– Min polare frågade vad jag tyckte om tjejen på bilden. Jag sade "ja, hon är väl söt" för jag ville inte göra honom ledsen. Sedan bad min kompis mig att kolla i bakgrunden och då såg jag mig själv, säger Afshin till Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Han bestämde sig för att använda bilden som profilbild på Facebook. Bilden fick mycket respons och sedan hände det igen för några månader sedan.

– Jag fick ett tips att någon hade sett mig i bakgrunden på en bild på Tinder. Så jag gjorde samma sak igen och använde den bilden som profilbild på Facebook. Hon tyckte dock inte att det var lika roligt och bad mig att ta bort den.

Bildkälla: Privat

Men det stannar inte där för Afshin fick nämligen ett tips på Snapchat från någon som hade sett ytterligare en bild där han var med i bakgrunden på en bild på Tinder.

Bildkälla: Privat

– Han frågade om det var jag, och ja det var det så jag bytte profilbild på Facebook igen. Det känns helt bisarrt att det har hänt tre gånger.

Expressen var först med att skriva om händelsen. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.