Katherine, 20, säljer sin oskuld för miljoner: "Gör det för min familj"

- 24/10/2016, 08:58
Katherine vill sälja sin oskuld för 3,4 miljoner kronor.
1 av 4

Katherine vill sälja sin oskuld för 3,4 miljoner kronor.

Twitter/TT Bild

Men inte till vem som helst.
2 av 4

Men inte till vem som helst.

Twitter

Hon har nu jobbat på bordellen sedan 2015, men än har ingen nappat.
3 av 4

Hon har nu jobbat på bordellen sedan 2015, men än har ingen nappat.

Twitter

Hon beslutade att sälja sin oskuld när hennes familjs hem brann ner.
4 av 4

Hon beslutade att sälja sin oskuld när hennes familjs hem brann ner.

TT

Många kritiserar nu henne för att sex borde ske på grund av kärlek, men enligt Katherine är det just därför hon säljer sin oskuld.

Katherine Stone, 20, lämnade sin hemstad Seattle för att börja jobba på en av de lagliga bordellerna i Nevada efter att hennes familjehem brunnit ner, skriver CNN.

Hon såg en annons på Facebook för ett jobb på bordellen och såg då sin möjlighet att hjälpa sin familj. Hon valde att ta jobbet och där auktionera ut sin oskuld för inget mindre än 400 000 dollar, cirka 3,5 miljoner kronor.

Hennes kontroversiella beslut har startat en debatt på internet om huruvida en person inte borde ha sex på grund av kärlek, speciellt första gången.

Bildkälla: Twitter

Men enligt Katherine är det just det hon gör.

– Folk säger att jag ska göra det för kärleken. Men om man tänker på det så är det just det jag gör, för jag älskar min familj, säger hon till CNN.

Hon har dock sagt att hon inte kommer acceptera några bud om hon inte känner kemi med personen.

Det var i 2015 som Katherine fick igenom avtalet med bordellmogulen Dennis Hof som äger sju bordeller i delstaten. Fram tills någon nappar på hennes erbjudande arbetar hon på en av hans bordeller med att erbjuda icke-sexuella tjänster.

Bildkälla: Twitter

De pengar hon tjänar på sitt jobb använder hon för att hjälpa sin familj som inte hade någon försäkring när deras hus brann ner. Hon planerar också att fortsätta jobba på bordellen i fem år innan hon går vidare till universitetet för att studera juridik.

– Jag har rätten att göra vad jag vill med min kropp. Och med tanke på dagens ekonomi är det ingen som kan beskylla mig för det, säger hon till CNN.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 20-åriga Ariana som säljer sin oskuld för att kunna plugga och skönhetsdrottningen Anna som rymde hemifrån för att sälja sin oskuld i Dubai.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Ska en bara ha sex med någon en är kär i?