Paret gick skilda vägar efter att Harriets pojkvän varit otrogen.
1 av 2
Paret gick skilda vägar efter att Harriets pojkvän varit otrogen. - Foto: Imgur/TT
Paret gick på konsert tillsammans innan det tog slut.
2 av 2
Paret gick på konsert tillsammans innan det tog slut. - Foto: TT

Harriets otrogna ex ville ha tillbaka sina pengar – hennes hämnd är genial

Pojkvännen ville ha tillbaka sina pengarna för biljetterna till en konsert som paret gick på innan det tog slut. Hennes sätt att betala tillbaka är klockrent.


Hämnden är ljuv, eller vad är det man säger?

Att få veta att ens partner varit otrogen är nog inget man önskar någon. En del känner till och med att det vore skönt att få hämnas, det fick i alla fall den här tjejen från Cheshire i England göra, vilket även Mirror har rapporterat om.

Harriet fick nämligen reda på att hennes pojkvän Dan hade varit otrogen mot henne. Som om det inte vore nog så bad han om att få tillbaka pengarna för ett par biljetter till en Justin Bieber-konsert.

Bildkälla: Imgur

Paret gick på konserten strax innan förhållandet tog slut och efter uppbrottet ville han ha tillbaka sina pengar, trots att han tidigare sagt att han inte behövde det. Hon skrev att hon skulle betala honom, men han hade nog ingen aning om vad hon hade för planer.

Hon bestämde sig för att ge honom 0.01 pund om dagen och eftersom biljetterna kostade 80 pund, vilket motsvarar ungefär 700 kronor, skulle det ta ett bra tag för honom att få tillbaka hela summan.

Ungefär 17 år kommer det att ta innan delbetalningen är klar. Det kan man kalla för hämnd, eller hur?

Bildkälla: Imgur

17-Year-Long Revenge On Her Cheating Ex-Boyfriend

Någon som också vill ha tillbaka pengarna var killen som gick ut på dejt med Elsa eller killen som "bjöd" Abby på en drink.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Israel ska ha träffat mål i Iran

Nu börjar världshistoriens största val

En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

1 timme sedan
Afrikanska kvinnor har 130 gånger större risk att dö av komplikationer i samband med graviditet och förlossning än en kvinna i Europa eller Nordamerika, visar en ny FN-rapport. Och framstegen gällande mödradödligheten världen över har stannat av.