18-åriga Sofie skrev på sin tinder att hon sökte stora penisar. Det var inte omtyckt.

Tjejen till vänster har inte med artikeln att göra.
1 av 3
18-åriga Sofie skrev på sin tinder att hon sökte stora penisar. Det var inte omtyckt. Tjejen till vänster har inte med artikeln att göra. - Foto: TT/Privat
Någon hörde av sig till Sofies chef...
2 av 3
Någon hörde av sig till Sofies chef... - Foto: Privat
... och uppmanade att sparka henne.
3 av 3
... och uppmanade att sparka henne. - Foto: TT

Sofie skrev att hon sökte stora k*kar på Tinder – hotades med sparken

På Sofies Tinderprofil stod det att hon söker stora k*kar. Det var inte så populärt – och någon kontaktade hennes chef.


Visst kan det vara svårt att veta om du ska vara ärlig och personlig eller bara fett rolig i din presentation på Tinder?

18-åriga Sofie valde att vara rolig men det uppskattades långt ifrån alla. En kille blev så stött att han skickade ett mejl till hennes chef och uppmanade att sparka henne.

I sin presentation hade Sofie skrivit: "Det jag egentligen söker är en rik jävel med stor kuk. Extra plus om du gillar skräpmat."

– Jag blev ju väldigt obekväm då min Tinderbeskrivning mest är ett skämt eftersom tjejer inte vågar skriva saker om stora kukar eller så, berättar Sofie för Nyheter24.

Det var i måndags morse som Sofie vaknade av ett riktigt märkligt samtal från sin chef. En okänd person hade mejlat honom och uppmanade att sparka Sofie för det som stod i hennes Tinderprofil.

Eftersom det stod i hennes profil att hon arbetar i en leksaksbutik hade personen dragit iväg ett mejl. Bland annat stod det att det är "opassande att jobba med barn när du är så vulgär på internet" med hashtaggen #sparkenpåmåndag.


Det den där killen inte visste var att chefen i själva verket var Sofies pappa. Och han höll inte med Sofie om att det var roligt.

"Det är inte ens roligt. Skaffa bättre humor," hade hennes pappa svarat när hon förklarade att det var ett skämt.

Mejlet förstörde hela Sofies dag. Efter händelsen satt hon bland annat arg i ett hörn på sin kompis födelsedagsbrunch.

– Jag blev så sjukt arg över att någon ens orkar mejla min chef om vad jag gör på Tinder. Vad har det med mitt jobb att göra? Och om min Tinderbeskrivning är opassande, vad gör det om jag jobbar i en leksaksbutik? Jag säger inget sådant till mina kunder eller deras barn, säger Sofie.

Hon vet inte alls vem som kan ha skickat mejlet, men oavsett vem det är har hon bara en sak att säga:

– Whoever you are: lägg energi på något annat än försöka förstöra folks liv. Jag vet inte vad du ville få ut av mejlet, men det påverkar inte mitt jobb eller något. Grow up!

Sofie heter egentligen något annat.

Trogen tindrare? Då vill du säkert läsa om de sju sakerna du absolut inte bör skriva om dig själv på Tinder och om 20-åriga Elsa som var på dejt – nu begär han pengarna tillbaka.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det rätt att mejla chefen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tesla levde inte upp till förväntningarna

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

1 timme sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.

Rysk biträdande försvarsminister gripen

1 timme sedan
En av Rysslands många biträdande försvarsministrar, Timur Ivanov, har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

1 timme sedan
En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.