Lördag 25 Sep
Stockholm

Folk kan inte hantera det här oväntade kärleksbråket – mellan pingviner

Pingvinhannen fick en obehaglig överraskning när han kom hem.
1 av 3
Pingvinhannen fick en obehaglig överraskning när han kom hem. Foto: Pixabay/Faksimil National Geographic
Hans fru hade sitt vänsterprassel hemma.
2 av 3
Hans fru hade sitt vänsterprassel hemma. Foto: Pixabay
Då bröt helvetet lös.
3 av 3
Då bröt helvetet lös. Foto: Faksimil National Geographic

Otrohet finns faktiskt i djurvärlden och det är riktigt våldsamt.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Otrogna partners finns även i djurriket, även om det är svårt att tro. Det fick den här pingvinhannen lära sig den hårda vägen, skriver brittiska Metro.

När han kom hem till parets gemensamma bo hittade han till sin förfäran sin fru med en annan pingvin. Det som sedan utbryter kan vara ett av de brutalaste slagsmålen vi sett.

I en dokumentär från National Geographic ses hur pingvinhannen drar ut fruns vänsterprassel. Han börjar slå honom med vingarna samtidigt som han håller fast honom i näbben.

Pingviner har, till skillnad från andra fåglar ben som inte är ihåliga i vingarna. Detta gör att de kan använda dem som basebollträn. De kan också leverera åtta slag i sekunden.

Den våldsamma fajten fortsätter tills de båda hannarna ropar på frun som ska bestämma vem som är vinnaren. Hon väljer sitt vänsterprassel.

Den besegrade hannen får se sig besegrad. Men som tur är finns det fler pingvinhonor att välja på, skriver brittiska Metro. Historien får naturligtvis folk på internet att gå bananas, vilket inte är så svårt att förstå.

Se den brutala fighten i klippet nedan:

En pingvin som däremot inte är ett dugg otrogen är den här pingvinen som simmar 8 000 kilometer för att träffa sin bästa vän – varje år.

Nyheter24 har tidigare skrivit om de homosexuella pingvinerna Stan och Ollie som äntligen får bo tillsammans och de här pingvinernas jobbiga kamp att ta sig över ett rep.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du kommit på din partner med någon annan?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela