Den här 16-åringen fick ett oväntat sms en dag.
Den här 16-åringen fick ett oväntat sms en dag. - Foto: Twitter/TT BILD/Fake Iphone Text Messeges

Killen ville att Reese, 16, skulle skicka nakenbild – här är bilden han fick

Den här smarta 16-åringen kom på världens bästa svar att skicka till en kille i skolan som ville se henne naken i duschen.


Bland det bästa som finns måste ju ändå vara folk som kommer på helt rätt snappy comebacks till douchebags, vilket Nyheter24 har skrivit om tidigare bland annat här.

Den senaste stjärnan på smarthimlen är 16-åriga Reese Hebert från Houston, Texas.

Hon stod hemma i duschen nyligen när en kille från hennes skola skickade ett sms till henne. Hon visste inte ens att han hade hennes nummer, men svarade direkt.

– Han frågade vad jag gjorde och eftersom att jag stod i duschen så skrev jag att jag gjorde just det, duschade. Då bad han mig att få se, säger hon till BuzzFeed News.

Reese säger sig inte vara den typen av person som skickar sådana bilder, så hon bestämde sig för att skicka en helt episk bild som svar istället.

Enter: världens bästa paraplyhatt.

Hon hade några kronor över att spendera på en webbshop tidigare och hade lagt sina slantar på en fånig liten hatt, som hon trodde att hon aldrig skulle få användning för. Nu visade det sig äntligen vara det perfekta tillfället.

Road av sin egen briljanta humor bestämde hon sig för att posta konversationen på Twitter, där den snabbt fick över 3 000 retweets.

Folk älskade hennes svar så pass mycket att de till och med började dela bilder på sig själva i likadana paraplyhattar.

Reese själv är överväldigad av responsen, både på Twitter och i medier över hela världen. Men hennes svar verkar uppenbarligen ha fyllt sin funktion.

– Han har fortfarande inte svarat på mitt sms, säger Reese till BuzzFeed News.

Varsågod, helt enkelt världens bästa tips på hur du håller dig borta från både fuckboys och regn.

Någon annan som fick en fantastisk idé var den här snubben, som skulle rädda en hund från ett brinnande hus. Problemet var bara att hunden faktiskt inte behövde räddas alls.

Missa inte heller det sjukt pinsamma sms:et som Hanna från Stockholm råkade skicka till sin chef nyligen.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
Relaterat
Vill du också ha en paraplyhatt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Kristianstad rapporterar om misshandel

Ljusmanifestation mot gängvåldet i Uppsala

1 timme sedan
Hundratals personer samlades för en ljusmanifestation i Fullerö utanför Uppsala på söndagskvällen, med anledning av sprängdådet som dödade en kvinna tidigare i veckan. Det är väldigt läskigt, man tänker på om det kommer hända en själv härnäst, säger Tina.

Biden: Ukraina kan räkna med vårt stöd

1 timme sedan
Dagen efter budgetuppgörelsen i USA lovar president Joe Biden att Ukraina kan räkna med fortsatt amerikanskt stöd. Jag försäkrar våra allierade, det amerikanska folket och Ukrainas folk att de kan räkna med vårt stöd. Vi kommer inte att avbryta stödet.

Läsk och godis ökar i krisen

1 timme sedan
En svagare ekonomi har fått hushållen att köpa mindre frukt och grönt. Men försäljningen av läsk och godis har samtidigt ökat.

Polisen i Västerås rapporterar om brand

1 timme sedan
"Brand i förråd.", skriver polisen på sin hemsida.

Försvarets vapen i Tove-målet – nya vittnen

2 timmar sedan
Två unga kvinnor dömdes till livstids fängelse för mordet på Tove i Vetlanda. Men när fallet nu ska upp i hovrätten kan utfallet bli något helt annat. Jag skulle absolut inte räkna hem någonting, utan det här är en öppen process, säger rättsexperten Sven-Erik Alhem.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.