Stockholm

Brandy ger ut fejknummer på krogen – till en kille som lurar hennes ragg rejält

Brandy ger alltid ut samma fejknummer på krogen.
1 av 3
Brandy ger alltid ut samma fejknummer på krogen. Foto: Pixabay/TT
Det slutar inte så bra för killarna.
2 av 3
Det slutar inte så bra för killarna. Foto: TT
De blir nämligen rejält lurade.
3 av 3
De blir nämligen rejält lurade. Foto: Pixabay

Många tjejer ger ut fejknummer när de är på krogen för att slippa ge ut sitt riktiga. Det de inte tänker på att det kan finnas någon annan på andra sidan.


Läs mer

Ibland orkar man inte säga nej när någon frågar efter ens nummer på krogen, och då kan det vara en lätt utväg att ge ett påhittat nummer.

Men det man kan missa att tänka på då är att personen man gett numret då kan smsa helt fel person. Det är nämligen det som hände den här killen. En tjej som verkar heta Brandy ger bort samma fejknummer varje gång hon är ute – så han har fått en del sms från okända killar.

Killarna vet dock inte att de inte smsar Brandy utan en okänd kille. Den okända killen bestämde sig därför för att göra det bästa av situationen och driva ordentligt med de stackars lurade killarna. Och resultatet är guld!

En fortfarande full killen skriver ett rätt obegripligt meddelande till "Brandy" och frågar om de hade sex under natten. Den okända killen svarar då och låtsas vara Brandy och säger att "hon" är gravid.

Bildkälla

Den lite bortkomna killen verkar inte hänga med i svängarna men han är i alla fall schysst nog att säga att han ska hjälpa till att ta hand om barnet.

Sedan går det bara utför efter det.

Bildkälla

"Brandy" har nu varit på två ultraljud på en timme och skriver att de väntar tvillingar.

Och det här är bara en av många gånger hon gett ut samma killes nummer. Han har nämligen lurat flera killar tidigare. Den här gången handlade det mer om att skicka ett klassiskt "kom hem säkert"-meddelande.

Bildkälla

Bildkälla

Men självfallet spårade även detta ur med spekulationer om giftemål och Photoshopade bilder på skrivbord.

Det märks tydligt att killen börjar få rutin på det när han ger det här mardrömssvaret till en kille som vill gå på dejt.

Bildkälla

Bildkälla

Och så slutligen den här killen som inte riktigt fick det han förväntade sig.

Bildkälla

Nyheter24 har tidigare skrivit om Linn Ahlborg som prankade sin ex-pojkvän med sms men allt tar en oväntad vändning och Rana som avslöjade raggets bildbluff på sms.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Brukar du ge fejknummer på krogen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.