Taylor, 19, ville vara ute längre – då svarade hennes mamma med en bild

Taylor frågade sin mamma om det var lugnt att hon var ute lite längre. Då skickade hennes mamma Cheryl ett meme till sin dotter.


Taylor Hannon, 19, fick ett svar hon inte hade förväntat sig av sin mamma Cheryl, 50, när hon frågade om hon kunde vara ute ett tag till.

Det hela började med att Taylor ville stanna ut lite längre än planerat och skulle då inte hinna hem till kvällsmiddagen. Så hon gjorde som många tonåringar skulle ha gjort, skriver Buzzfeed.

Hon skrev ett meddelande till sin mamma och skickade lite bilder på gulliga djur för att charma henne en aning.

Bildkälla: TT

Men mammans svar var nog det sista hon hade förväntat sig. Cheryl gjorde nämligen en egen version av Evil Kermit-memet, som ser ut så här:

I konversationen mellan en snällare och en lite elakare version av sig själv skrev mamman så här i sitt meme.

"Jag: Hon är bara ung en gång, låt henne ha kul."

"Jag till mig: Nej, säg till henne att komma hem på en gång utan någon vettig anledning."

Taylor berättar för Buzzfeed att hon inte hade förväntat sig svaret hon fick av sin mamma.

– Hon hade varit ute i regnet och när hon kom in på sitt kontor igen med sin svarta regnkappa tänkte hon "Herregud, jag ser ut som Kermit-memet, säger Taylor till Buzzfeed.

Bildkälla: TT

Taylor publicerade sedan memet på Twitter som ganska snart blev uppmärksammat och har i skrivande stund 250 000 likes och snart 100 000 retweets.

Nyheter24 har även skrivit om Hanna, 17, som fick ett sms av sin pappa efter att han hörde några tjejer prata om dickpics på radion och om Emelie, 19, som skickade ett julklapps-sms till sin mamma.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

S: Stoppa nya vinstdrivande friskolor

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Miljöminister Romina Pourmokhtari (L) uppger att man får fortsätta elda trädgårdsavfall i sin trädgård – om man följer sin kommuns föreskrifter.

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".

Stopp i trafiken: Cirkuselefant på rymmen

Bilister i Butte i USA-delstaten Montana fick en redig chock i tisdags.

Putins exfrus hem konfiskerat – Kreml rasar

Kreml rasar över ett franskt beslut att beslagta ett litet palats i Frankrike som ägs av den ryske affärsmannen Artur Otjeretnyj.

Missa inte att ansöka om det här – innan du går i pension

När det är dags att gå i pension är det viktigt att ha koll på hur du går tillväga för att få din pension utbetalad, då det inte sker per automatik. Men vad skiljer egentligen de olika pensionsdelarna åt? I en intervju med Nyheter24 reder pensionsekonomen Dan Adolphson-Björck ut just det.