1 av 5
- Foto: Privat
2 av 5
- Foto: Privat
3 av 5
- Foto: Privat
4 av 5
- Foto: Privat
5 av 5
- Foto: Privat

Kay, 20, kom ut för sin syster – då gjorde hennes lillasyster samma sak

När Kay kom ut för sin lillasyster så gjorde hon samma sak. Vilket 20-åringen inte hade förväntat sig.


20-åriga Kay från Toronto bestämde sig för att komma ut för sin 15-åriga lillasyster. Men svaret hon fick tillbaka var inte det hon hade förväntat sig.

Hon skrev ett meddelande till sin syster och berättade att hon hade något som hon ville tala om för henne. Så hon skrev "jag är gay" och fick som svar att hennes syster älskade henne oavsett vad.

Bildkälla: Privat

– Det var impulsivt beslut, men jag kände att det var dags, säger Kay till Buzzfeed.

Konversationen fortsatte och sedan kom systerns avslöjande – hon kom också ut som bisexuell.

De fortsatte prata med varandra över sms och till slut såg konversationen ut så här när de började prata om sina föräldrar:

Bildkälla: Privat

"MAMMA KOMMER ATT BAJSA PÅ SIG"

"JAG VET"

"FÖRESTÄLL DIG PAPPA"

Bildkälla: Privat

– Först blev jag chockad och trodde nästan att hon skojade för att få mig att känna mig mer bekväm. Men sen insåg jag att hon inte var något hon skulle skämta om, säger Kay till Buzzfeed.

Kay berättade att det var ett riktigt lyckligt ögonblick eftersom hon kunde dela sin erfarenhet med sin syster och att det blev ännu mer speciellt när hennes syster också kom ut.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.