Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Personer avslöjar: Därför slutade jag ha sex med min partner

18 personer har avslöjat vad det var som fick dem att sluta ha sex med sin partner.

18 personer har avslöjat varför de inte längre har sex med sin partner.

Alla avslöjanden är anonyma.

En del är rädda för att bli gravida.

Någon har ingen sexlust.

En del par har sex regelbundet, en del par har sex då och då och en del par har inte sex alls.

Nu har sajten Whisper sammanställt svar från 18 personer som har avslöjat varför de inte längre har sex med sin partner.

"Min pojkvän berättade för sina vänner vad vi gör när vi är ensamma. Så jag slutade ha sex med honom. Han får bete sig som ett barn om han vill, men barn har inte sex."

"Jag insåg att jag slutade ha sex med min pojkvän för att jag slutade vara kär i honom. Han märkte att det var så innan jag gjorde det."

"Jag slutade ha sex med min pojkvän för att jag kan göra det bättre själv."

"Jag slutade ha sex med min kille för att efter vi hade haft sex så mådde jag dåligt, som att jag hade syndat och inte skulle bli förlåten."

"Jag har inte sex med min pojkvän för att jag är trött på att låtsas som att han är bra i sängen."

"Jag slutade ha sex med min kille eftersom att jag är livrädd för att bli gravid just nu."


"Jag slutade ha sex med min pojkvän eftersom jag inte har kommit över mitt ex."

"Jag och min kille ses näsan aldrig på grund av våra skol- och jobbscheman. Vi har inte haft sex på sju månader på grund av det."

"Jag slutade nyligen att ligga med min pojkvän eftersom han får mig att känna mig pressad att bli gravid. Jag är 27 år och han är 33 år."

"Jag slutade ha sex med min man eftersom han inte kan få upp den."

"Min pojkvän och jag har inte sex längre eftersom han är trött hela tiden. Det suger verkligen."

"Jag är gravid i 39:de veckan och min pojkvän, som gjorde mig gravid, vägrar ha sex med mig eftersom han känner sig konstig när han gör det. Vi har inte haft sex på tre veckor."


"Efter att jag fick barn och gick upp i vikt så känner jag mig inte sexig längre. Jag har inte legat med min man på fem månader."

"Min pojkvän frågade varför vi inte har sex längre. Jag berättade för honom att jag inte är så mycket för sex, men egentligen är det för att jag gillar sex som är hardcore och freaky."

"Min depression får mig att inte ha någon sexlust. Jag mår dåligt på grund av det eftersom det betyder att jag inte har sex med min pojkvän. Jag mår så dåligt över det ibland."

"Jag har inte sex med min pojkvän längre eftersom han är inte den jag vill ha."

"Jag har inte sex med min pojkvän så ofta eftersom jag tycker att min vagina ser konstig ut, men jag vet inte hur jag ska berätta för honom att jag är så kroppsmedveten."


Du kanske också vill läsa om när tjejer avslöjade var gränsen för otrohet går och vad som gör dem upphetsade.

Eller när killar avslöjade vad som är det mest osexigaste som finns eller när killar berättade varför de slutade älska sin partner.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Har du sex regelbundet?

Mer:

Män avslöjar: Det här önskar vi att kvinnor visste om