Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brenna blev dumpad av sin pojkvän via sms – hennes hämnd var riktigt ljuv

- 29/12/2016, 15:14
Brenna blev dumpad via sms.
1 av 3

Brenna blev dumpad via sms.

TT/Twitter

Då bestämde hon sig för att hämnas.
2 av 3

Då bestämde hon sig för att hämnas.

Twitter

Bilden har inget att händelsen att göra.
3 av 3

Bilden har inget att händelsen att göra.

TT

Brenna bestämde sig för att hämnas efter att hon blivit dumpas via sms av sin dåvarande pojkvän.

Att bli dumpad av sin partner är inget man vill vara med om. Speciellt inte om någon gör slut med en via sms, eller dessa nio andra hemska sätt att bli dumpad på.

Någon som blev dumpad via sms var Brenna Clanton, 30, från USA. Hon och hennes fästman hade varit förlovade i ungefär fyra månader. Men en dag när hon var på jobbet i oktober så fick hon ett sms – ett sms som ingen någonsin ska behöva få.

"Jag vill göra slut" inleddes meddelandet från hennes dåvarande pojkvän, skriver SportsDay.

Men det verkar som att han skulle ha väntat till att göra slut med henne till efter jultider. Nu undrar du såklart varför, eller hur?

Jo, för innan Brenna blev dumpad så hade hon köpt väldigt dyra biljetter till en amerikansk fotbollsmatch med hans favoritlag.

Han skulle få biljetter till Dallas Cowboys som skulle spela på juldagen, samt flygbiljetter och boende.

Men efter att ha blivit dumpad på ett orättvist sätt så bestämde hon sig för att hämnas. Hon åkte på resan med en av sina kompisar för att gå på matchen, men det var inte allt.

Hon hade gjort ett plakat hemma. Hon visste ju att hennes ex-pojkvän skulle kolla matchen på tv, eftersom han var ett troget fan.

Bildkälla: Twitter

Brenna stod glatt och höll i sitt plakat, vilket visades i direktsändning. Dock har hon inte hört av sig till ex-pojkvännen, men det kanske är förståligt.

Nyheter24 har även skrivit om Sarah som kastade hett te på pojkvännen – när han dumpade henne för 23:e gången och om sju tecken som tyder på att du kommer att bli dumpad.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Har du dumpat någon via sms?