Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kusliga konspirationsteorin – sägs utplåna allt liv 2017

- 05/01/2017, 08:16 -
Rymden.
1 av 3

Konspirationsteoretikern tror att jorden kommer gå under redan under 2017.

Pixabay/Discovery

Jorden.
2 av 3

Han tror att jorden kommer träffas av en mystisk planet som kallas Planet X.

Discovery

Jordens undergång.
3 av 3

Och att allt liv som vi känner det kommer utplånas i samma veva.

Pixabay

Enligt konspirationsteoretiker så kan en mystisk planet kallad Planet X vara på kollisionskurs med jorden och utplåna allt liv 2017.

Många konspirationsteorier har kommit och gått, bland annat de om elfte september-attackerna där det fortfarande finns många som inte tror på den officiella förklaringen.

Men nu kommer det varningar från den kände konspiraitonsteoretikern och författaren David Meade som säger att en mystisk planet kallas Planet X, eller Niburu, kommer krascha in i jorden under 2017, skriver Mirror.

Planeten kommer då utplåna allt liv som vi känner det hävdar Meade. Anledningen till att NASA och andra rymdforskare och astronomer inte varnat för planeten är för att den kommer mot jorden i en sned vinkel mot Sydpolen.

– Enda sättet att se den är att flyga på extremt hög höjd över Sydamerika med en väldigt bra kamera, förklarar han.

De överväldigande bevisen som Meade säger sig ha är de återkommande värmeböljorna, vulkanutbrott, jordbävningar, slukhål och stormar. Han hänvisar även till att många rika personer bygger skyddsrum och bunkrar.

– Värmeböljorna blir varmare och längre, jag väntar bara på att allt ska vara över, säger han.

Han utvecklar sin teori i sin bok "Planet X – ankomsten 2017". Men det är inte första gången som det varnas för Planet X. Enligt andra konspirationsteoretiker så skulle planeten kommit mot jorden redan i december 2015.

Men innan du börjar säga farväl till alla dina nära och kära så kan det vara bra att veta att Maedes teori inte får stöd av någon forskare, skriver Mirror.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att en expert säger att det är mycket troligt att jorden kan komma att gå under och konspirationsteoretikern Max som skickade ett sista, mystiskt sms innan han hittades död.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du rädd för Planet X?