Friar precis vid vattenfallet – då händer det som inte får hända

Att fria bredvid ett vattenfall kändes som en bra idé ändå tills hon skulle ta emot ringen.


En kille hade planerat ett mycket romantiskt frieri för sin flickvän vid ett vattenfall i Maryland. När paret står och poserar för en romantisk bild tar han fram ringen ur fickan.

Han ställer sig sedan på knä och ber sin älskade om att hon ska gifta sig med honom. Så långt går allt bra och hon svara ja på hans fråga.

Men när hon ska ta på sig ringen går allt fel. Hon tappar ned ringen i vattenfallet och skriker till i förskräckelse. Efter att de letat i en timme gav de upp och ringen hittades aldrig i det virvlande vattnet, skriver Daily Mail.

Läs också om tjejen som ramlade på scenen mitt under frieriet och om polisen som trodde att hennes pojkvän var arresterad, men då plockade han istället fram ringen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Att gå i pension tidigt betyder minde pengar i plånboken varje månad. Men vet du hur mycket pengar du förlorar på att sluta jobba innan riktåldern?

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

1 timme sedan
Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

1 timme sedan
Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.