Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
208
reaktioner idag

Malin lämnade in sin skoluppgift – sen upptäckte hon pinsamma porrmissen

Skämskudden fram nu, för den här missen i examensarbetet är nog de flesta elevers värsta mardröm.

Malins examensarbete fick en minst sagt pinsam fellänkning.

Hon och hennes klasskompis råkade nämligen länka till en svensk sida med hårdporr.

Än så länge har Malin och hennes klasskompis inte fått någon respons på den pinsamma missen från någon ansvarig.

Man skulle kunna tro att Rana, 21, avslöjade den pinsammaste missen på länge när hennes dejt försökte bluffa henne nyligen.

Men frågan är om inte den här pinsamheten knäcker det mesta.

Malin, 25, och hennes kompis pluggar till lärare på en högskola i en mellanstor svensk stad. De skulle nyligen lämna in ett examensarbete på temat "läraryrkets profession och yrkesstatus".

Ett viktigt ämne som helt klart inte bör skojas bort i första taget. Därför fick Malin minst sagt panik när hon upptäckte den sjukt pinsamma missen i texten alldeles för sent.

Bildkälla

– Vi skulle ha med en länk i arbetet där det står var examensarbetet publiceras. Men då visste vi inte än vad den hemsidan hette, så vi skrev bara in en exempeladress bestående av flera "x", säger Malin till Nyheter24.

Exempeladressen var bara en tillfällig lösning som skulle ha ändrats innan arbetet skickades in. Men istället blev det en direktlänkning som låg kvar i arbetet när det skickades in.

Och hemsidan? Ja, den visade sig bestå av regelrätt hårdporr.

Bildkälla

– Vi upptäckte det här idag. Så sjukt jävla pinsamt! Vi hoppas i alla fall att vi slipper förklara oss för någon examinator eller liknande.

Än så länge har Malin och hennes klasskompis inte fått någon respons på den pinsamma missen från någon ansvarig.

– Vi kommer antagligen ta upp det med läraren, så får vi hoppas att de kan ha förståelse och lite humor. Det var en sjukt pinsam upptäckt vi gjorde och jag tänkte att fler skulle uppskatta händelsen.

Bildkälla: Facebook/Privat

Och det har folk helt klart gjort. Malin delade med sig av sin pinsamma miss i en stor Facebookgrupp, där hennes bjussiga inställning hyllades och även delades vidare i Facebookgruppen Dr Status.

Här kan du också höra förra Idoldeltagaren Elin Bergman berätta om ett sjukt pinsamt sexögonblick nyligen. Missa inte heller Malmötjejen Natalias pinsamma anus-sms från sin pojkvän.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du gjort en lika pinsam miss?

Mer:

Stjärnans hyllningsvideo till sina hundar är det konstigaste vi sett