Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Annas ärliga bild hyllas av tusentals : Så ser jag ut 99 procent av tiden

- 19/01/2017, 15:55 -
Bilden har skrivande stund gillats av över 285 000 personer och över 9000 har kommenterat den.
1 av 2

Bilden har skrivande stund gillats av över 285 000 personer och över 9000 har kommenterat den.

Instagram

Anna hyllas av tusentals.
2 av 2

Anna hyllas av tusentals.

Faksimil Instagram

Över 280 000 personer har gillat Anna Victorias bild på Instagram.

Instagram har fitnessinstruktören Anna Victoria över 1,2 miljoner följare. På sitt konto publicerar hon både bilder på sig själv men även videoklipp över hur hon tränar.

Hon skriver även om alla orealistiska kroppsbilder som sprids överallt.

Nu har hon hyllats för en av sina bilder. Bilden har skrivande stund gillats av över 285 000 personer och över 9000 har kommenterat den, skriver Independent.

Under bilden, där Anna står i bikini på ena och sitter i bikini på andra, har hon skrivit att det är så hon ser ut 99 procent av tiden.

Bildkälla: Faksimil Instagram

Hon fortsätter och skriver att hon älskar båda bilderna för att bra eller mindre vinklar förändrar inte ens värde.

Anna skriver att hon nyligen läste en artikel om en kvinna som som vägrade att acceptera sina brister, eftersom hon inte tycker att det är brister. Anna menar att hon älskade det.

"Hur kan jag bli arg på min kropp för att den har perfekta normala 'fel'. Den här kroppen är stark, den kan springa flera kilometer, lyfta, knäböja och trycka och dra vikter. Och den är glad inte bara för hur den ser ut, utan för hur den känns." skriver hon under bilden.

Hon avslutar med att skriva att hon vill att folk ska komma ihåg några saker. Man ska inte straffa sin kropp, man ska ge den bränsle, man ska utmana den och man ska älska den.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.