Tintin Charles Wigarth, 23, har en hund som är allt annat än så oskyldig som hon ser ut, har det visat sig.
1 av 6
Tintin Charles Wigarth, 23, har en hund som är allt annat än så oskyldig som hon ser ut, har det visat sig. - Foto: Privat
Lilla Bella är en tvåårig chihuahua.
2 av 6
Lilla Bella är en tvåårig chihuahua. - Foto: Privat
En hund med förkärlek till stöldgods av det mindre rumsrena slaget. I hundbädden ryms: en lapp som det står "party time" på, sex dildos, en buttplug med svans, ca tio par trosor, glidmedel, några strumpor, rep och en kondom. "Hon ska ha en jävla fest alltså", menar Tintin.
3 av 6
En hund med förkärlek till stöldgods av det mindre rumsrena slaget. I hundbädden ryms: en lapp som det står "party time" på, sex dildos, en buttplug med svans, ca tio par trosor, glidmedel, några strumpor, rep och en kondom. "Hon ska ha en jävla fest alltså", menar Tintin. - Foto: Privat
Tintin berättar för Nyheter24 att det här inte är första gången Tintin har visat brottsliga tendenser. Exempelvis har Bella även snott en plånbok tidigare.
4 av 6
Tintin berättar för Nyheter24 att det här inte är första gången Tintin har visat brottsliga tendenser. Exempelvis har Bella även snott en plånbok tidigare. - Foto: Privat
Den skyldiga lilla grisen. <3
5 av 6
Den skyldiga lilla grisen. <3 - Foto: Privat
R.I.P Mr Rabbit :'(
6 av 6
R.I.P Mr Rabbit :'( - Foto: Privat

Tintins trosor och dildos försvann – då upptäckte hon vad hunden gjorde

Tintin Charles Wigarth, 23, från Uddevalla visade sig ha en liten hund med förkärlek till stora vuxenleksaker.


Chihuahua-hundar verkar vara riktigt listiga typer, trots sin pyttiga storlek.

Som exempelvis chihuahuan Toby som lyckades sno en bil och köra iväg med i äkta Grand Theft Auto-stil.

En annan ligist till miniatyrvovve är lilla tvååriga Bella, som ägs av Tintin Charles Wigarth, 23, från Uddevalla.

Bella, 2 år. Bildkälla: Privat

Nyligen visade det sig att den lilla gullisen med de oskyldiga ögonen egentligen har levt ett hemligt dubbelliv. Under Tintins säng.

– Jag har en hundbädd som står under sängen. Chihuahuor gillar att gömma sig, så vi har bädden stående där som ett safe space för henne, säger Tintin till Nyheter24.

Det visade sig att det inte bara var Bella själv som gömde sig under sängen, utan även en rejäl uppsjö med stöldgods.


– Det började med att jag märkte att en av mina dildos försvann. Först tänkte jag att den hade trillat ur väskan där jag har alla sådana saker och jag orkade inte leta efter den. Sen var det mer som försvann ur väskan och tillslut var i princip allt borta.

Väskan med alla sköna människoleksaker har en dragkedja som ska skydda grejerna från smuts och damm. Och tjuvaktiga hundar.

– Förmodligen hade jag glömt att dra igen dragkedjan helt. Bella är väldigt sugen på att gå in i små utrymmen. Är det ett litet hål någonstans så ska hon prompt in där.

Så när Tintin skulle dammsuga häromdagen uppdagades Bellas tjuvgömma. Den visade sig bestå av inte bara en skaplig mängd sexleksaker, utan även Tintins trosor.

– Jag började asgarva när jag såg det och ropade på min sambo, för vi hade ju diskuterat innan var allt kunde ha tagit vägen. Hon har ju snott saker innan dessutom, som min sambos plånbok.

"Oskyldig" hund och bildbevis på tidigare stöldgods. Bildkälla: Privat

Men Bella är en väldigt liten hund, så hon lär ha fått kämpa en del för att lägga vantarna (eller bettet) på de här större leksakerna och få dem till sin tjuvgömma.

Som tur är verkar de flesta dyrgriparna ha klarat sig från större hundskador, förutom några rep som verkade ligga bra i den lilla chihuahuamunnen.


Bellas tjuvaktiga beteende hängdes snart ut i Facebookgruppen Honey & The Bees, där den lilla "skyldiga grisen" fick stå till svars för sina stölder.


– Jag har inte kollat så noga än hur det gick med alla saker, allt ska ju tvättas av noga. Däremot gick inte min "Rabbit" att rädda. Min sambo sa besviket "det var ju den bästa!" men jag har haft den jättelänge. Så jag antar att hon tyckte att tiden var inne nu att skaffa en ny, säger Tintin med ett skratt.

R.I.P Mr Rabbit :'(

Här kan du läsa om Steve, som delar säng med 25 hemlösa hundar – och buksvinet Bikini. Vill du veta om du är ensvis som en chihuahua eller trogen som en schäfer? Här kan du testa vilken hundras du skulle vara om du var en hund.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
Känner du någon som har ett tjuvaktigt husdjur?
Tack för din röst!