Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenska Ebba, 20, träffade superstjärnan - då hände det pinsamma

- 26/01/2017, 21:22

Ebba hade hängt med kändisen efter konserten och plötsligt hände det som absolut inte fick hända.

Det här är så pinsamt att det nästan gör ont att se. Ebba Mickelson, 20, hade tillsammans med Josef och Jakob El-zein (kända från SKillTwins) varit på en konsert i Fryshuset och sett superstjärnan Shawn Mendes när det jobbiga hände.

Efter konserten fick de chansen att hänga med världsartisten, de tog selfies och Ebba berättar att han var trevlig. Sen hände de som inte fick hända. En misslyckad brofist blev något av det pinsammaste någonsin – och Ebba berättar om det i ett klipp på hennes Youtube-kanal Ebba Josefin.

– Jag valde att berätta om det i en video eftersom det var både en rolig och pinsam grej som komiskt sett inträffade med en världsstjärna och en person jag ser upp till inom musiken. Jag har heller inga problem att bjuda på mig själv, säger Ebba till Nyheter24.

Se klippet i spelaren ovan.

Får du inte nog av pinsamma fistbumps måste du se de allra pinsammaste från sportvärlden, de finns här. Du kan också göra fistbumps för att hålla dig frisk.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Har du misslyckats med en hälsning någon gång?