Har du Tinder?
Har du Tinder? - Foto: TT

Jazz, 19, har 5 400 matchningar på Tinder: "Har haft intressanta konversationer"

Modellen Jazz Egger hade ingen aning om att hon var så populär på dejtingappen Tinder.


Den 19-åriga modellen Jazz Egger påstår sig ha över 5 400 matchningar på dajtingappen Tinder. Vissa av oss försöker fortfarande få vår profil på appen att se någorlunda okej ut.

Jazz, som bor i London men kommer från Österrike, hade ingen aning om att hon var så populär på Tinder förrän hennes väninna påpekade det.

– Jag reser mycket och människor fortsätter superlika mig. Jag brukade tro att det var normalt att få så många superlikes men sedan såg en vän mig när jag använde Tinder och sa typ 'Guuurl, hur i helvete kan du få så många blå matchningar?', säger Jazz till Metro UK.

– Jag kollade förvirrat på henne. Hon förklarade att den genomsnittliga (kvinnliga) Tinderanvändaren får ungefär en till två superlikes i månaden.

En tid senare hade hon kommit till en gräns då hon inte ens kunde svara alla personer som hon hade matchat med, då hon swipade höger på varje superlike hon fått.

Bildkälla: Faksimil

– Jag hade nått 3 000 stycken. Jag swipade höger på alla som hade gjort det eftersom jag tänkte att de alla hade något viktigt att säga till mig. Vilket visade sig vara fallet många gånger.

En av alla som hade superlikeat henne var en designer som ville att hon skulle vara med på en kommande modevisning. Det är inte heller den enda gången som hon har landat ett jobb på Tinder.

Men självklart var inte alla likes jobbrelaterade utan många var intresserade av att dejta henne. Men hon hade dock inte tid att prata med alla.

Jazz publicerade en skärmdump på sin profil där man bland annat kunde se antalet matchningar. Hon hade även skrivit "Förlåt men det här börjar gå över styr. Jag kan inte svara alla längre. Jag kommer bara att svara om ditt meddelande är superintressant. Hoppas ni förstår. xo Jazz."

Bildkälla: Faksimil

Men allt det gjorde var att föra till sig ännu fler matchningar.

– Det förbättrade bara mitt Tindergame. Jag brukade få de mest galna raggningsreplikerna och otroliga erbjudanden.

En del av raggningsreplikerna ska även ha kommit från kändisar – välkända musiker, youtubers och skådespelare.

– Ett av de mest galna erbjudanden var när en kille bjöd mig till hans yacht i Grekland i en vecka. Han erbjöd sig att betala allt, även flyg. Bara för att han skulle få en chans, självklart tackade jag nej till hans erbjudande, berättar Jazz.

En annan kille frågade henne om hon ville följa med på en begravning med honom eftersom han ville att hon skulle träffa hans (döda) mamma.

– Jag visste inte hur jag skulle hantera det, säger hon.

I dagslägets säger sig Jazz att hon har fått fler än 5 000 matchningar och har träffat ungefär 20 av dessa personer. En av dem är nu en av hennes bästa vänner.

Bildkälla: Faksimil

– Jag har aldrig fallit för någon jag har träffat där men jag har haft många intressanta konversationer, berättar hon för Metro UK.

Du kanske även vill läsa om tjejers absolut konstigaste Tinderdejter? Det kan du göra här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du Tinder?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

1 timme sedan
Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.